Book yogahold

Se kalenderSe holdtider

Hatha yogahold

Yoga er godt mod stress. Yoga løsner dine spændinger, giver dig fornyet energi, og forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning.
På vores yogahold strækker, styrker og smidiggør vi kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker, gøremål og planlægning.

Du vil opleve mental ro og imødegå din dag, eftermiddag og aften med langt større overskud og energi. Vi opøver et godt kendskab til de klassiske øvelser i et roligt tempo og med fuldt nærvær i alle øvelser. Vores yogahold hjælper dig til at slippe spændinger og lærer dig at være til stede i nuet.
Du vil komme til at kende din krop på en helt ny måde. Dine muskler strækkes og styrkes og du vil opleve at blive mere smidig.

TILMELD DIG

Læs mere

Vi koncentrerer os om åndedrættet, laver forskellige åndedrætsøvelser, så du får et længere og dybere åndedræt og du vil opnå en indre ro. Yogahold er for alle, uanset køn og alder og du behøver ikke have kendskab til yoga for at kunne deltage på holdet da du bliver guidet sikkert gennem alle øvelser.

Med flere års erfaring har jeg oplevet hvordan Hatha Yoga og Yin Yoga er en fantastisk kombination.
Derfor har jeg valgt, at du på de ugentlige Hatha Yogahold hver 4. gang vil blive guidet igennem halvanden times skøn vitaliserende Yin Yoga.
Det svarer til fire gange på en efterårssæson og 5 gange i forårssæsonen.

Du skal ikke snydes for Gongens healende vibrationer.
Selv om jeg flere gange hver sæson har Gongbade af 1 times varighed, så skal du alligevel forkæles med små korte Gongbade som afspænding. Denne form for afspænding efter din yogaklasse vil du opleve 4 gange i efterårssæsonen og 5 gange i forårssæsonen. Jeg bruger ca 15 min. på et kort Gongbad, nok til at du kan mærke effekten på krop og sind, men uden at tage tid fra din fysiske Yoga.

Psykisk søvn, eller Yoga søvn.
Yoga Nidra, også kaldet Psykisk søvn eller Yoga søvn, er en fantastisk effektfuld, dyb, frigørende afspænding. Denne lange afspænding vil du blive guidet igennem to gange i efterårssæsonen og tre gange i forårssæsonen.

Hver gang afsluttes med ca. 15 min. afspænding.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Vi har yogahold mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan tilmelde dig på de enkelte dage for en hel sæson.

Blid og hensyntagende yoga

Vores yogahold for seniorer og for dig, der ønsker lidt blidere yoga. Hvor der bliver taget hensyn til diverse skavanker og hvor alle kan være med. Du behøver naturligvis ikke være hverken senior eller være nødt til at tage hensyn. Du er meget velkommen på holdet hvis du blot ønsker lidt blidere og mere meditativ yoga. Jeg lover dig, at du alligevel vil kunne mærke en ændring i din krop og dit sind.

Du vil blive både stærkere og mere smidig og du vil føle et større overskud og mere energi. Yoga er godt mod stress. Yoga løsner dine spændinger, giver dig fornyet energi, og forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning. Vi strækker, styrker og smidiggør kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker, gøremål og planlægning.

TILMELD DIG

Læs mere

Du vil opleve mental ro og imødegå din eftermiddag og aften med langt større overskud og energi. Vi opøver et godt kendskab til de klassiske øvelser i et roligt tempo og med fuldt nærvær i alle øvelser.
Vores yogahold hjælper dig til at slippe spændinger og lærer dig at være til stede i nuet. Du vil komme til at kende din krop på en helt ny måde. Dine muskler strækkes og styrkes og du vil opleve at blive mere smidig.

Vi koncentrerer os om åndedrættet, laver forskellige åndedrætsøvelser, så du får et længere og dybere åndedræt og du vil opnå en indre ro.
Vores yogahold er for alle, uanset køn og alder og du behøver ikke have kendskab til yoga for at kunne deltage på holdet da du bliver guidet sikkert gennem alle øvelser. Hver gang varer halvanden time og afsluttes med ca. 15 min. afspænding.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Vi har yogahold mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan tilmelde dig på de enkelte dage for en hel sæson.

Yin Yogahold

Yin Yoga er lange dybe stræk, primært siddende eller liggende, hvor du bliver i stillingen 3-5 min. Ved at blive i strækket giver du kroppen tid til at give slip på spændinger og blokeringer på et dybere niveau end du ellers kan nå i yoga. De dybe stræk betyder, at ikke kun musklerne når at strækkes, men også bindevævet omkring musklerne når et stræk. Du vender opmærksomheden indad, tillader kroppen at give slip og finde ro.

Stillingerne rettes til til den enkelte og kroppen støttes, ved behov, med puder, yogapøller, tæpper og lignende for at du ikke overbelaster andre dele af kroppen mens du koncentrerer dig om at give slip et bestemt sted.

Du behøver på ingen måde at være smidig for at få gavn af Yin Yoga, alle kan være med. Som løber eller cykelrytter vil du ofte opleve at dine resultater forbedres ved at kombinere din daglige træning med Yin Yoga.

Vores Yin yoga er en smuk praksis som hjælper os med at heale både hjerte og sind. Den giver os mulighed for at vende opmærksomheden indad og bare være stille med det der er og mærke hvad kroppen og sindet fortæller os. Yin yogahold adskiller sig meget fra andre, mere fysisk krævende, yogaretninger og er derfor et perfekt supplement til en hårdere fysisk yogapraksis. Ved at praktisere både Yin og Yang yoga skaber du en perfekt balance i dit energisystem og du vil opleve en unik følelse af ro både fysisk og mentalt.

TILMELD DIG

Læs mere

Vævet i kroppen reagerer forskelligt på træning. Musklerne har brug for varme og bevægelse for at slippe spænding, hvorimod bindevævet bedst reagerer ved længerevarende stræk som i en Yin Yoga praksis.

Ni gode grunde til at praktisere Yin Yoga
Yin Yoga øger din fleksibilitet Du kan praktisere
Yin Yoga næsten hvor som helst
Yin fremmer selvkærligheden
Det smelter din stress væk
Yin lærer dig at lytte til dig selv
Det opbygger udholdenhed
Yin er som meditation
Det giver dig mulighed for at frigive selv stærke følelser, både fysisk og psykisk
Yin giver dig en fantastisk efterglød

Yin-yoga onsdag kl 10.00:
På dette hold vil du hver 2. gang blive forkælet med ca. 15 minutters frigørende lydhealing hvor lydene fra klangskåle, moondrum og vindklokker fylder rummet og  skyller ind over kroppen, løsner spændinger, fysisk og psykisk og healer krop og sind

Yin-yoga torsdag kl 19.00
Psykisk søvn, eller Yoga søvn.
Yoga Nidra, også kaldet Psykisk søvn eller Yoga søvn, er en fantastisk effektfuld, dyb, frigørende afspænding. Denne lange afspænding vil du blive guidet igennem to gange i efterårssæsonen og tre gange i forårssæsonen.

TILMELD DIG

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Se holdtider i beskrivelsen

Assisted Yin Yoga

Jeg er så glad for at jeg nu, efter endt uddannelse, kan tilbyde dig én-til-én Yin Yoga timer.
At blive ført gennem et assisteret Yin Yoga program er en helt speciel oplevelse.
Den totale overgivelse, de dybe stræk, den frigørende og healende effekt det har på kroppen er svær at beskrive med ord. Øvelserne går dybere end ‘bare’ et muskelstræk. Vi arbejder med lange dybe stræk der påvirker bindevævet og aktiverer meridianbanerne i kroppen. Meridianbanerne hvor vi gemmer glemte og gemte minder.

Du kan komme til Assisted Yin Yoga blot for at holde din krop sund og fri for spændinger.
Du kan komme hvis du har oplevet et traume af den ene eller anden slags, der har sat sig som spænding, blokering eller smerte i kroppen.
Hvis du er stresset, har for mange tanker i hovedet, problemer med at sove.
Måske løbetræner du eller dyrker anden sport hvor du ønsker at øge dine præstationer.
Der kan være mange grunde til at give dig selv en time eller to med Assisted Yin Yoga, én eller flere gange om måneden.

Det er muligt at booke én, halvanden eller to timer pr gang. Hvor længe og hvor ofte kommer helt an på hvor du er, fysisk og mentalt.

Mulighed for booking onsdag mellem 10.15 og 15.00 samt fredag mellem 8.30 og 14.00

Se priser og tilmeld mig

Én time 800kr

Halvanden time 1100kr

To timer 1300kr

Køb af tre gange: (10% rabat)

3 x én time (720kr) 2160kr

3 x halvanden time (990kr) 2970kr

3 x to timer (1170kr) 3510kr

Køb af fem gange: (15% rabat)

5 x én time (680kr) 3400kr

5 x halvanden time (935kr) 4675kr

5 x to timer (1105kr) 5525kr

Køb af ti gange: (20% rabat)

10 x én time (640kr) 6400kr

10 x halvanden time (880kr) 8800kr

10 x to timer (1040kr) 10400kr

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping

Yogaretreat i Skørping

Årets sidste forårsmåned. Sommeren er på vej.

Tag en pause. Tid at kigge indad. Til at rydde op og give slip.

 

Tænker du nogensinde over, at det er muligt at ‘gøre rent’ i kroppen. At højne din energi, at give slip på det du ikke længere har brug for at holde fast i. At slippe spændinger og blokeret energi og fylde krop og sind med ny frisk energi.

Denne weekend kan du forkæle dig selv med masser af vitaliserende yoga.
Du kan give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin øvelser og mærke energien og varmen brede sig i kroppen med de mere fysiske Hatha Yogaøvelser.

Nu får du muligheden for at deltage i et Yogaretreat lige her i de hyggelige lokaler hos center for yoga og mindfulness i Skørping
Er du til venindehygge, kærestehygge, en weekend med tid til dig, skøn vitaliserende og frigørende yoga eller trænger du til en pause fra en, måske, travl hverdag så har du her en unik mulighed for en fantastisk weekend med fokus på dig.

Din krop og dit sind vil blive forkælet med lækker yoga flere gange dagligt.

Yogaundervisningen vil indeholde mine to favorit yogagrene, Hatha Yoga og Yin Yoga. Derudover vil der være guidet afspænding, meditation, Yoga nidra og Gongbade.

Tid til ro, fordybelse, selvindsigt.
Tid til bare at være.
Gåture i skønne Rebild Bakker.
Tid til at pleje dig selv.
Venindehygge.
Kærestehygge.

Pris: 2175 kr

18,5 timer der indeholder følgende:

Blid vitaliserende hathayoga

Frigørende Yinyoga

Meditation, afspænding og Yoga Nidra

Gongbade

Beroligende åndedrætsøvelser og teknikker lige til at tage med hjem og bruge i hverdagen

2 x vegansk frokost

Chokolade, nødder, frugt og andet mundgodt, tilgængeligt hele weekenden.

Te og kaffe

Skøn vitaliserende og afstressende yogaundervisning hvor Sanni roligt guider dig hele vejen.

Mere end 14 timers guidet yoga, afspænding og Gongbade i løbet af weekenden.

 

Om undervisningen:

Der undervises i både hatha- og yin yoga samt afslappende/afstressende åndedrætsteknikker, afspænding, visualisering, meditation, Yoga Nidra samt Gongbade.

Da yogaen rettes til til den enkelte kan alle deltage.
Jeg guider dig blidt og roligt i alle stillinger og da jeg har flere års undervisningserfaring indenfor begge yogaretninger, kan du føle dig i trygge hænder.

Har du større fysiske problemer eller er du af anden grund i tvivl om om retreatet er noget for dig, så er du velkommen til at ringe til mig på 2972 5711 til en uforpligtende snak.

Vælg behageligt tøj som du kan bevæge dig frit i og en god idé er at medbringe varme sokker og en bluse til afspændingen.

Jeg glæder mig til at se dig.
Sanni

TILMELD DIG HER

 

Du har mulighed for at deltage alle tre dage eller vælge den/de dage der passer for dig.

HUSK – vil du bare have endnu mere yoga, så tilmeld dig 1. maj yoga umiddelbart inden – hvis du bare ikke kan få nok 🙂

Program for weekenden

Fredag kl 16.30 – 21.00

16.30 – 18.15 Velkomst og blid Hatha Yoga med chakrameditation

18.15 – 19.00 Vegansk aftensmad

19.00 – 20.30 Yin Yoga

20.30 – 21.00 Gongbad

Lørdag kl 10.00 – 18.00

10.00 – 12.00 Blid Hatha med Yoga Nidra

12.00 – 12.45 Vegansk frokost

12.45 – 14.00 Silent walk i Rebild Bakker

14.00 – 14.15 Pause med forplejning

14.15 – 16.40 Yin Yoga med chakrameditation

16.40 – 17.00 Pause med forplejning

17.00 – 18.00 Gongbad 

Søndag kl 10.00 – 17.30

10.00 – 11.45 Blid Hatha med Yoga Nidra

11.45 – 12.30 Vegansk frokost

12.30 – 13.45 Silent walk i Rebild Bakker

13.45 – 14.00 Pause med forplejning

14.00 – 16.20 Yin Yoga med chakrameditation

16.20 – 16.40 Pause med forplejning

16.40 – 17.30 Gongbad 

 • Skørpings hyggeligste yogacenter
 • Center for yoga og mindfulness, Sverriggaardsvej 1, 9520 Skørping
 • Fredag d. 1/5 kl 18.00 – 21.00
 • Lørdag den 2/5 kl 10.00 – 18.00
 • Søndag d. 3/5 kl 10.00 – 17.30

TILMELD DIG TIL HER