Book yogahold

Se kalenderSe holdtider

Hatha yogahold

Yoga er godt mod stress. Yoga løsner dine spændinger, giver dig fornyet energi, og forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning.
På vores yogahold strækker, styrker og smidiggør vi kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker, gøremål og planlægning.

Du vil opleve mental ro og imødegå din dag, eftermiddag og aften med langt større overskud og energi. Vi opøver et godt kendskab til de klassiske øvelser i et roligt tempo og med fuldt nærvær i alle øvelser. Vores yogahold hjælper dig til at slippe spændinger og lærer dig at være til stede i nuet.
Du vil komme til at kende din krop på en helt ny måde. Dine muskler strækkes og styrkes og du vil opleve at blive mere smidig.

Læs mere

Vi koncentrerer os om åndedrættet, laver forskellige åndedrætsøvelser, så du får et længere og dybere åndedræt og du vil opnå en indre ro. Yogahold er for alle, uanset køn og alder og du behøver ikke have kendskab til yoga for at kunne deltage på holdet da du bliver guidet sikkert gennem alle øvelser.

Med flere års erfaring har jeg oplevet hvordan Hatha Yoga og Yin Yoga er en fantastisk kombination.
Derfor har jeg valgt, at du på de ugentlige Hatha Yogahold hver 4. gang vil blive guidet igennem halvanden times skøn vitaliserende Yin Yoga.
Det svarer til fire gange på en efterårssæson og 5 gange i forårssæsonen.

Du skal ikke snydes for Gongens healende vibrationer.
Selv om jeg flere gange hver sæson har Gongbade af 1 times varighed, så skal du alligevel forkæles med små korte Gongbade som afspænding. Denne form for afspænding efter din yogaklasse vil du opleve 4 gange i efterårssæsonen og 5 gange i forårssæsonen. Jeg bruger ca 15 min. på et kort Gongbad, nok til at du kan mærke effekten på krop og sind, men uden at tage tid fra din fysiske Yoga.

Psykisk søvn, eller Yoga søvn.
Yoga Nidra, også kaldet Psykisk søvn eller Yoga søvn, er en fantastisk effektfuld, dyb, frigørende afspænding. Denne lange afspænding vil du blive guidet igennem to gange i efterårssæsonen og tre gange i forårssæsonen.

Hver gang afsluttes med ca. 15 min. afspænding.
Sæson 2019-2

Mandag: Start 19. august. Slut 9. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.Pris: 1440,-

Tirsdag: Start 20. august. Slut 10. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.Pris: 1440,-

Onsdag: Start 21. august. Slut 11. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.Pris: 1440,-

Torsdag: Start 22. august. Slut 12. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.Pris: 1440,-

Sæson 2019-1

Mandag: Start d. 7/1. Slut 17/6. 20 gange (undtaget uge 8, 16,17 og 24) Pris: 1800,-

Tirsdag: Start d. 8/1. Slut 18/6. 21 gange (undtaget uge 8, 16 og 17) Pris: 1890,-

Torsdag: Start d. 24/1. Slut 20/6. 18 gange (undtaget uge 8, 15 og 16)

Pris: 1620,-

 

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Vi har yogahold mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan tilmelde dig på de enkelte dage for en hel sæson.

Blid og hensyntagende yoga

Vores yogahold for seniorer og for dig, der ønsker lidt blidere yoga. Hvor der bliver taget hensyn til diverse skavanker og hvor alle kan være med. Du behøver naturligvis ikke være hverken senior eller være nødt til at tage hensyn. Du er meget velkommen på holdet hvis du blot ønsker lidt blidere og mere meditativ yoga. Jeg lover dig, at du alligevel vil kunne mærke en ændring i din krop og dit sind.

Du vil blive både stærkere og mere smidig og du vil føle et større overskud og mere energi. Yoga er godt mod stress. Yoga løsner dine spændinger, giver dig fornyet energi, og forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning. Vi strækker, styrker og smidiggør kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker, gøremål og planlægning.

Læs mere

Du vil opleve mental ro og imødegå din eftermiddag og aften med langt større overskud og energi. Vi opøver et godt kendskab til de klassiske øvelser i et roligt tempo og med fuldt nærvær i alle øvelser.
Vores yogahold hjælper dig til at slippe spændinger og lærer dig at være til stede i nuet. Du vil komme til at kende din krop på en helt ny måde. Dine muskler strækkes og styrkes og du vil opleve at blive mere smidig.

Vi koncentrerer os om åndedrættet, laver forskellige åndedrætsøvelser, så du får et længere og dybere åndedræt og du vil opnå en indre ro.
Vores yogahold er for alle, uanset køn og alder og du behøver ikke have kendskab til yoga for at kunne deltage på holdet da du bliver guidet sikkert gennem alle øvelser. Hver gang varer halvanden time og afsluttes med ca. 15 min. afspænding.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Vi har yogahold mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan tilmelde dig på de enkelte dage for en hel sæson.

Yin Yogahold

Bemærk 2 nye yin-yogahold og  en 2 timers yin-session.
Hold
Start uge 40
Slut uge 50
10 undervisningsgange, 900kr
Ingen undervisning uge 42
Mandag kl 20.15 – 21.45
Onsdag kl 10.15 – 11.45

2 timers session:
Lørdag den 21. december 12.30 – 14.30

Yin Yoga er lange dybe stræk, primært siddende eller liggende, hvor du bliver i stillingen 3-5 min. Ved at blive i strækket giver du kroppen tid til at give slip på spændinger og blokeringer på et dybere niveau end du ellers kan nå i yoga. De dybe stræk betyder, at ikke kun musklerne når at strækkes, men også bindevævet omkring musklerne når et stræk. Du vender opmærksomheden indad, tillader kroppen at give slip og finde ro.

Stillingerne rettes til til den enkelte og kroppen støttes, ved behov, med puder, yogapøller, tæpper og lignende for at du ikke overbelaster andre dele af kroppen mens du koncentrerer dig om at give slip et bestemt sted.

Du behøver på ingen måde at være smidig for at få gavn af Yin Yoga, alle kan være med. Som løber eller cykelrytter vil du ofte opleve at dine resultater forbedres ved at kombinere din daglige træning med Yin Yoga.

Vores Yin yoga er en smuk praksis som hjælper os med at heale både hjerte og sind. Den giver os mulighed for at vende opmærksomheden indad og bare være stille med det der er og mærke hvad kroppen og sindet fortæller os. Yin yogahold adskiller sig meget fra andre, mere fysisk krævende, yogaretninger og er derfor et perfekt supplement til en hårdere fysisk yogapraksis. Ved at praktisere både Yin og Yang yoga skaber du en perfekt balance i dit energisystem og du vil opleve en unik følelse af ro både fysisk og mentalt.

Læs mere

Vævet i kroppen reagerer forskellligt på træning. Musklerne har brug for varme og bevægelse for at slippe spænding, hvorimod bindevævet bedst reagerer ved længerevarende stræk som i en Yin Yoga praksis.

Ni gode grunde til at praktisere Yin Yoga
Yin Yoga øger din fleksibilitet Du kan praktisere
Yin Yoga næsten hvor som helst
Yin fremmer selvkærligheden
Det smelter din stress væk
Yin lærer dig at lytte til dig selv
Det opbygger udholdenhed
Yin er som meditation
Det giver dig mulighed for at frigive selv stærke følelser, både fysisk og psykisk
Yin giver dig en fantastisk efterglød

Yin-yoga kl 09.15:
På dette hold vil du hver 2. gang blive forkælet med ca. 15 minutters frigørende gongbad hvor lydbølgerne skyller ind over kroppen, løsner spændinger, fysisk og psykisk og healer krop og sind

Yin-yoga kl 19.00
Du skal ikke snydes for Gongens healende vibrationer.
Selv om jeg flere gange hver sæson har Gongbade af 1 times varighed, så skal du alligevel forkæles med små korte Gongbade som afspænding. Denne form for afspænding efter din yogaklasse vil du opleve 4 gange i efterårssæsonen og 5 gange i forårssæsonen. Jeg bruger ca 15 min. på et kort Gongbad, nok til at du kan mærke effekten på krop og sind, men uden at tage tid fra din fysiske Yoga.

Psykisk søvn, eller Yoga søvn.
Yoga Nidra, også kaldet Psykisk søvn eller Yoga søvn, er en fantastisk effektfuld, dyb, frigørende afspænding. Denne lange afspænding vil du blive guidet igennem to gange i efterårssæsonen og tre gange i forårssæsonen.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Se holdtider i beskrivelsen

4 timers yoga

Giv dig selv et pusterum – og bliv ladet op i krop og sind.

4 timer der indeholder :
Hatha yogaprogram med afspænding
Lille pause med let forplejning (nødder, mørk chokolade og frugt)
Yin yogaprogram
Gongbad

Kan jeg være med selv om jeg ikke kender til yoga?
Ja – det er ingen hindring. Øvelserne er ikke avancerede og du skal hverken kunne stå på hovedet eller gå i split. Mit ønske er, at du i løbet af denne dag kommer til at mærke indad. Mærke din krop – og hvad øvelserne gør i din krop. At du får løsnet, givet slip på spændinger. Ved brug af åndedrættet og med din opmærksomhed. Åndedrættet er vores livline, vores anker om man så må sige. Åndedrættet fortæller om du er anspændt, bange, stresset eller om kroppen er afslappet og i ro.
Ved hjælp af det dybe, rolige åndedræt bringes nervesystemet i ro og kroppen kan give slip på stress.

Kommer jeg så til at kede mig hvis jeg i forvejen dyrker yoga?
Nej, på ingen måde. Rolige, dynamiske, meditative øvelser vil hjælpe dig til at mærke ind. Når du er kendt med yoga vil du blot nå til dette stadie hurtigere og trygt kunne overgive dig til bevægelserne, åndedrættet og kroppen. Du vil mærke hvordan kroppen finder til ro i stillingerne og du vil opleve en dyb indre ro.

Og hvad med det der Gongbad – skal jeg i bad??
Gongbadet er en vidunderlig måde at give sig fuldstændig hen i dyb afspænding mens Gongens vibrationer skyller ind over kroppen, bader dig i lydbølger, healer din krop og dit sind. Du skal ikke gøre noget – bare tage imod og tillade dig selv at give slip.

Kom og lad dig guide, slip tankerne, og find ind i den vidunderlige følelse yogaen giver dig.

Jeg glæder mig til at guide dig.
Hav det smukt
Sanni

Du kan læse mere om gongbad på hjemmesiden.

Døren åbnes 20 minutter inden arrangementet

Beklædning: Behageligt tøj som du kan bevæge dig frit i. Medbring gerne sokker og varm bluse så du ikke bliver kold under Yin yogaen og afspænding.

Pris: 400,- inkl. te og let forplejning

Tilmelding er bindende. Skulle du alligevel blive forhindret er du velkommen til at give din plads til en anden, bare lad mig det vide.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • 1. maj yoga 2020 kl 13.00 – 17.00
 • St. bededags yoga, 8 maj 2020 kl 9.00 – 13.00

Mini retreat i uge 42

Giv dig selv et pusterum – og bliv ladet op i krop og sind.

Mere ro, bedre søvn, mere overskud, mere glæde…
Der er så mange goder ved yoga. Dit nervesystem falder til ro. Du bliver bedre til at mærke din krop. Bedre til at mærke dine grænser.

Onsdag, torsdag og fredag i uge 42 har du mulighed for at give dig selv et miniretreat hos center for yoga og mindfulness.
Onsdag den 16/10 kl 17.30 – 20.00 Hatha/Yin/Gongbad – med en lille pause undervejs så du kan tanke op.
Torsdag den 17/10 kl 17.30 – 20.00 Hatha/Yin/Gongbad – med en lille pause undervejs så du kan tanke op.
Fredag den 18/10 kl 16.00 – 18.30 Hatha/Yin/Meditaion – med en lille pause undervejs så du kan tanke op.
Fredag den 18/10 kl 19.00 – 20.00 En hel times healende Gongbad.

Yogaen vil være en blanding af Hatha yoga og derefter en Yin yoga sekvens og et afstressende og frigørende gongbad som afslutning så du går hjem helt groundet, med både fysisk og mental ro.
Fredag afslutter vi med de første to en halv time med en meditation i stedet for gongbad. Til gengæld har du mulighed for at deltage i en her times frigørende og healende Gongbad efterfølgende.

2,5 time der indeholder:
Hatha yogaprogram med kort afspænding
Lille pause med let forplejning (nødder, mørk chokolade og frugt)
Yin yogaprogram
Gongbad

Læs mere

Kan jeg være med selv om jeg ikke kender til yoga?
Ja – det er ingen hindring. Øvelserne er ikke avancerede og du skal hverken kunne stå på hovedet eller gå i split. Mit ønske er, at du i løbet af disse dage kommer til at mærke indad. Mærke din krop – og hvad øvelserne gør i din krop. At du får løsnet, givet slip på spændinger. Ved brug af åndedrættet og med din opmærksomhed. Åndedrættet er vores livline, vores anker om man så må sige. Åndedrættet fortæller om du er anspændt, bange, stresset eller om kroppen er afslappet og i ro.
Ved hjælp af det dybe, rolige åndedræt bringes nervesystemet i ro og kroppen kan give slip på stress.

Kommer jeg så til at kede mig hvis jeg i forvejen dyrker yoga?
Nej, på ingen måde. Rolige, dynamiske, meditative øvelser vil hjælpe dig til at mærke ind. Når du er kendt med yoga vil du blot nå til dette stadie hurtigere og trygt kunne overgive dig til bevægelserne, åndedrættet og kroppen. Du vil mærke hvordan kroppen finder til ro i stillingerne og du vil opleve en dyb indre ro.

Og hvad med det der Gongbad – skal jeg i bad??
Gongbadet er en vidunderlig måde at give sig fuldstændig hen i dyb afspænding mens Gongens vibrationer skyller ind over kroppen, bader dig i lydbølger, healer din krop og dit sind. Du skal ikke gøre noget – bare tage imod og tillade dig selv at give slip.

Kom og lad dig guide, slip tankerne, og find ind i den vidunderlige følelse yogaen giver dig.
Jeg glæder mig til at guide dig.
Hav det smukt
Sanni
Du kan læse mere om gongbad på hjemmesiden.

Det praktiske:

Tid:
Onsdag den 16/10 kl 17.30 – 20.00 Hatha/Yin/Gongbad – med en lille pause undervejs så du kan tanke op.
Torsdag den 17/10 kl 17.30 – 20.00 Hatha/Yin/Gongbad – med en lille pause undervejs så du kan tanke op.
Fredag den 18/10 kl 16.00 – 18.30 Hatha/Yin/Meditaion – med en lille pause undervejs så du kan tanke op.
Fredag den 18/10 kl 19.00 – 20.00 En hel times healende Gongbad.

Døren åbnes 20 minutter inden arrangementet

Beklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig frit i. Medbring gerne sokker og varm bluse så du ikke bliver kold under Yin yogaen og afspænding.

Pris:
For 2,5 times yoga 250,-/pr. dag inkl. te og let forplejning
Gongbad fredag 150,-
Hele miniretreatet 750,-

Du kan deltage i det eller de arrangementer der passer dig.

Tilmelding er bindende. Skulle du alligevel blive forhindret er du velkommen til at give din plads til en anden, bare lad mig det vide.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Se holdtider i beskrivelsen

Assisted Yin Yoga

Jeg er så glad for at jeg nu, efter endt uddannelse, kan tilbyde dig én-til-én Yin Yoga timer.
At blive ført gennem et assisteret Yin Yoga program er en helt speciel oplevelse.
Den totale overgivelse, de dybe stræk, den frigørende og healende effekt det har på kroppen er svær at beskrive med ord. Øvelserne går dybere end ‘bare’ et muskelstræk. Vi arbejder med lange dybe stræk der påvirker bindevævet og aktiverer meridianbanerne i kroppen. Meridianbanerne hvor vi gemmer glemte og gemte minder.

Du kan komme til Assisted Yin Yoga blot for at holde din krop sund og fri for spændinger.
Du kan komme hvis du har oplevet et traume af den ene eller anden slags, der har sat sig som spænding, blokering eller smerte i kroppen.
Hvis du er stresset, har for mange tanker i hovedet, problemer med at sove.
Måske løbetræner du eller dyrker anden sport hvor du ønsker at øge dine præstationer.
Der kan være mange grunde til at give dig selv en time eller to med Assisted Yin Yoga, én eller flere gange om måneden.

Det er muligt at booke én, halvanden eller to timer pr gang. Hvor længe og hvor ofte kommer helt an på hvor du er, fysisk og mentalt.

Mulighed for booking onsdag mellem 10.15 og 15.00 samt fredag mellem 8.30 og 14.00

Se priser og tilmeld mig

Én time 800kr

Halvanden time 1100kr

To timer 1300kr

Køb af tre gange: (10% rabat)

3 x én time (720kr) 2160kr

3 x halvanden time (990kr) 2970kr

3 x to timer (1170kr) 3510kr

Køb af fem gange: (15% rabat)

5 x én time (680kr) 3400kr

5 x halvanden time (935kr) 4675kr

5 x to timer (1105kr) 5525kr

Køb af ti gange: (20% rabat)

10 x én time (640kr) 6400kr

10 x halvanden time (880kr) 8800kr

10 x to timer (1040kr) 10400kr

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping

Yogaretreat i Travemünde

Vinteren har så småt sluppet taget i os og foråret står på spring.

Foråret er for mange en tid hvor hjemmet får en ekstra rengøringstur. Den grundige forårsrengøring af skuffer og skabe, tæpperne bliver banket og måske der endda bliver gjort rent bag ovn og køleskab. Huset står funklende rent – klar til at gå foråret og sommeren i møde.

Tænker du nogensinde over, at det er muligt at give kroppen samme ‘omgang’? Muligt at ‘gøre rent’ i kroppen. At højne din energi, at give slip på det du ikke længere har brug for at holde fast i. At slippe spændinger og blokeret energi og fylde krop og sind med ny frisk energi.

Denne weekend kan du forkæle dig selv med masser af vitaliserende yoga.
Du kan give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin øvelser og mærke energien og varmen brede sig i kroppen med de mere fysiske Hatha Yogaøvelser.

I samarbejde med Spa Tours vil jeg gerne invitere dig med til skønne Hotel A Rosa i Travemünde, Tyskland. Spa Tours’ mest populære Spa-destination i Tyskland, hvor du i en hel weekend ikke skal andet end bare være og pleje dig selv.
Er du til venindehygge, kærestehygge, en weekend med tid til dig, lækker mad, skøn vitaliserende og frigørende yoga eller trænger du til en pause fra en, måske, travl hverdag så har du her en unik mulighed for en fantastisk weekend på lækket 4-stjernet hotel, lige ud til Østersøen.

Din krop og dit sind vil blive forkælet med lækker yoga flere gange dagligt, din gane vil fryde sig over køkkenets lækre retter – du får ‘show cooking’ til aftenbuffe’en – og jeg lover dig – det bliver ren fornøjelse.

Yogaundervisningen vil indeholde mine to favorit yogagrene, Hatha Yoga og Yin Yoga. Derudover vil der være guidet afspænding, meditation og Yoga nidra.

Tid til ro, fordybelse, selvindsigt.
Tid til bare at være.
Gåture ved stranden.
En god bog.
Tid til at pleje dig selv.
Venindehygge.
Kærestehygge.

Pris: 3785 kr
Tillæg ved enkeltværelse 500kr
Leje af yogaudstyr (valgfrit) 95kr

Prisen indeholder følgende:

Hathayoga
Yinyoga
Meditation og afspænding
Beroligende åndedrætsøvelser og teknikker lige til at tage med hjem og bruge i hverdagen
2 x gourmet-morgenbord
2 x middag med showcooking og buffet
2 x overnatninger i superior værelse, dobbeltværelse med halvpension. (Tillæg for enkeltværelse 500kr)
Skøn vitaliserende og afstressende yogaundervisning hvor Sanni roligt guider dig hele vejen.
Mere end 8 timers guidet yoga og afspænding i løbet af weekenden.

Om undervisningen:

Der undervises i både hatha- og yin yoga samt afslappende/afstressende åndedrætsteknikker, afspænding, visualisering, meditation og yoga nidra.

Da yogaen rettes til til den enkelte kan alle deltage.
Jeg guider dig blidt og roligt i alle stillinger og da jeg har flere års undervisningserfaring indenfor begge yogaretninger, kan du føle dig i trygge hænder.

Har du større fysiske problemer eller er du af anden grund i tvivl om om kurset er noget for dig, så er du velkommen til at ringe til mig på 2972 5711 til en uforpligtende snak.

Du skal bruge en yogamåtte, et tæppe, én (gerne to) yogablokke, en yogapølle eller en fast pude.
Dette skal du selv medbringe.
Hvis du ønsker at leje yogaudstyr også, så husk at tilkøbe det når du tilmelder dig retreatet. Vigtigt at du vælger den pakke ved tilmelding der indeholder yogaudstyr.

Vælg behageligt tøj som du kan bevæge dig frit i og en god idé er at medbringe varme sokker og en bluse til afspændingen.
Hotellet ligger lige ved vandet, så hvis du er til gåtur, så husk tøj/sko så du kan holde varmen.

Jeg glæder mig til at se dig.
Sanni

Hotellet tilbyder desuden:
Adgang til indendørs og udendørs swimmingpools med havvand
Adgang og deltagelse i yoga, pilates, fitness, saunaer oma.
Musik og underholdning i pianobaren
Børnepasning/underholdning
Brug af badekåbe & badetøfler
Et udvalg af kolde drikkevarer på værelse

Derudover kan der selvfølgelig også vælges behandlinger:
“Sea Waves”: Fantastisk kurbads-oplevelse i 50 min. med undervandsmassage samt en peeling af hele kroppen med produkter fra havet såsom salt, alger og havvand. Du vælger selv din badeolie. Pris 485 kr.
“St. Barth Softness”: Afslappende og blødgørende peeling af hele kroppen i 30 min. udført med frugtenzymer fra papaya og youghurt samt havsand. Døde hudceller fjernes og din hud bliver silkeblød, hvorefter en skøn kokosolie påføres. Pris 515 kr.
“Quick Refresher – Facial Treatment”: Dejlig ansigtsbehandling i 40 min. udført med eksklusive Thalgo produkter. Pris 515 kr.
“Pristhabhyanga – rygmassage”: Behagelig indisk ayurvedamassage i 40 min. af skuldre, nakke og ryg som får genoprettet balancen og eventuelle spændinger fjernes. Pris 590 kr.
“Rasul for couples”: Behandling for par i 45 min. “Arabisk badetradition” med dampbad, peeling af hele kroppen med mudder, salt og afvaskning. Efterfølgende er der ægte tyrkisk te samt frisk frugt og afslapning. Pris 705 kr.
“From the deep blue sea”: Forkæl dig selv i 60 min. fuldstændigt med en unik kombinationsbehandling udført med friske produkter fra havet, en peeling af hele kroppen og afslutningsvis en blid kropsbehandling. Pris 705 kr.
“Whole Body Massage”: Lad os forkæle dig med en skøn massage af hele kroppen i 60 min. udført med aromaolier. Afsluttende kan du nyde en dejlig ansigtsmassage med ren orkidéolie. Pris 735 kr.
“St. Barth Harmony”: Blid og afslappende massage i 60 min. med kropsplejeprodukter afstemt efter dine behov og ønsker. Afslutningsvis bliver din krop indsmurt med aromaolier som får dig helt til at slappe af. Pris 735 kr.
“Clarins – SOS Moisturizing”: Denne ansigtsbehandling i 60 min. vil blødgøre din hud med en cocktail af forfriskende produkter og du vil føle at kroppen bliver nulstillet. Pris 705 kr.

 • Travemünde
 • Fredag d. 14/2 – søndag d. 16/2 2019