Øvrige hold og tilbud

Se kalenderSe hold

Gong

Et gong-bad er en helt speciel oplevelse.
Unik for den enkelte, og aldrig den samme fra gang til gang.

Et gong-bad betyder at du bader i vibrationerne fra gongen – ikke noget vand involveret og du tager ikke tøjet af – men en dyb og frigørende afspænding.
En afslappende og afstressende oplevelse hvor du kan give slip. Slip på spændinger, på negative tankemønstre og overbevisninger. Hjernen kan ikke forstå lydbølgerne fra gongen, hvilket betyder at vibrationerne, der skyller ind over dig, vil få din hjerne til at gå på pause og stoppe kommentatorsporet, der som oftest kører derudaf, uden stop, i et hoved der dagligt bombarderes af utallige indtryk.
Hele dit energifelt vil vibrere og jo mere du kan give slip, jo dybere meditativ tilstand vil du opnå og jo dybere kan Gongens vibrationer arbejde.

Læs mere om Gong

Gong-badene kan bruges både som afspænding efter et yogaprogram hvor du i forvejen har tømt sindet for stressende tanker, og vendt opmærksomheden til din krop.
Det kan også bruges som “stand-alone” oplevelse hvor du en hel time i træk lader Gongens healende vibrationer skylle ind over dig.

Et Gong-bad kan få dig til at rejse dig lidt lettere, lidt gladere og lidt renere i krop og sind, men du kan også opleve modstand. Ganske som i de fysiske asanas i både Hatha- og Yin-yoga. Og ligesom i de fysiske øvelser, så se kærligt på din modstand, omfavn den, og giv slip.

  • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
  • Tilmelding til de enkelte Gongbade kan ske så længe der er plads på holdet.

  • Tilmelding finder du på forsiden under ´Tilmelding´. Her kan du vælge dato for det enkelte Gongbad.

Afspænding og lydhealing

Begynd din tirsdag med ren selvforkælelse gennem dyb afspænding og lydhealing.

Læg dig godt tilrette og gør dig klar til at slappe helt af de næste 45 minutter. Lektionen er en kombination af guidet afspænding, visualisering som hjælper dig til at give slip og lade op, samt healing ved hjælp af lyd fra b.la. klangskåle, moondrum og vindklokker.

Åndehuller, hvor vi gør noget godt for os selv, er helt afgørende for vores velbefindende og for vores evne til at være noget for andre, uden selv at brænde ud. Mange mennesker lader kun rigtigt op i weekender og i ferier. Her har du muligheden for at lade dine batterier op hver tirsdag kl. 9.15-10.00. Det vil glæde os at byde dig velkommen. Du vil med stor sandsynlighed gå herfra med sænkede skuldre og ro i krop og sind.

Underviser: Malene

  • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
  • Ved spørgsmål, kontakt Malene
    Telefon: 23 28 27 77

Yomino - Yoga og Mindfulness online

Yomino er et online koncept, hvor du har fri adgang til over 100 videoer med yoga, meditation og guides. Du har altid adgang til indholdet, uanset om du er på farten eller derhjemme. Videoerne er altid optimeret til netop din enhed. De kan benyttes både på din tablet, tlf, og computer.

Når du melder dig til, får du hele den første måned gratis, og dernæst koster det kun 59 kroner i måneden, som bliver hævet automatisk, indtil du evt. afmelder dig.