Øvrige hold og tilbud

Se kalenderSe hold

Gong

Et gong-bad er en helt speciel oplevelse.
Unik for den enkelte, og aldrig den samme fra gang til gang.

Et gong-bad betyder at du bader i vibrationerne fra gongen – ikke noget vand involveret og du tager ikke tøjet af – men en dyb og frigørende afspænding.
En afslappende og afstressende oplevelse hvor du kan give slip. Slip på spændinger, på negative tankemønstre og overbevisninger. Hjernen kan ikke forstå lydbølgerne fra gongen, hvilket betyder at vibrationerne, der skyller ind over dig, vil få din hjerne til at gå på pause og stoppe kommentatorsporet, der som oftest kører derudaf, uden stop, i et hoved der dagligt bombarderes af utallige indtryk.
Hele dit energifelt vil vibrere og jo mere du kan give slip, jo dybere meditativ tilstand vil du opnå og jo dybere kan Gongens vibrationer arbejde.

Læs mere om Gong

Gong-badene kan bruges både som afspænding efter et yogaprogram hvor du i forvejen har tømt sindet for stressende tanker, og vendt opmærksomheden til din krop.
Det kan også bruges som “stand-alone” oplevelse hvor du en hel time i træk lader Gongens healende vibrationer skylle ind over dig.

Et Gong-bad kan få dig til at rejse dig lidt lettere, lidt gladere og lidt renere i krop og sind, men du kan også opleve modstand. Ganske som i de fysiske asanas i både Hatha- og Yin-yoga. Og ligesom i de fysiske øvelser, så se kærligt på din modstand, omfavn den, og giv slip.

  • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
  • Tilmelding til de enkelte Gongbade kan ske så længe der er plads på holdet.

  • Tilmelding finder du på forsiden under ´Tilmeldiing´. Her kan du vælge dato for det enkelte Gongbad.

Qigong

Qigong handler om bevægelse, åndedræt og koncentration.
Qigong betyder ”at arbejde med energi ” og er kinesiske helseøvelser, der anvendes både forebyggende, styrkende og helbredende.
Øvelserne kan tilpasses den enkelte og de langsomme, rolige bevægelsesmønstre, kombineret med en lang dyb vejrtrækning, giver en større mængde ilt til kroppens celler.
Øvelserne styrker muskler, sener, knogler og nerver og forbedrer blodcirkulationen. De forbedrer din balance, koordination og fokus og har desuden vist sig velegnet til at sænke for højt blodtryk. Endelig har Qigong en beroligende og afstressende virkning, som giver indre ro.
Du behøver ikke have noget forhåndskendskab til qigong, og du vil opleve at det er energi- og humørgivende, samtidig med at det er utroligt sundt og også velegnet til genoptræning.

  • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
  • Ingen hold i øjeblikket

Foredrag om Buddhisme

Et muntert, alvorligt og veloplagt foredrag, der fortæller historien om Buddha og de indsigter han opnåede.
Vi kigger lidt på, hvordan Buddhismen har udviklet sig frem til i dag og diskuterer om Buddhismen har noget at gøre i vores oplyste vestlige kultur anno 2018.
Vi kigger nærmere på nogle af kerneområderne i Buddhismen.
Er det religion? Er det filosofi? Er det anvendeligt i dag?
Er du en Buddha?

Foredraget er en uhøjtidelig, uvidenskabelig, kærlig gennemgang af Buddhismens væsentligste historie, filosofi og anvendelse.

  • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping

Yomino - Yoga og Mindfulness online

Yomino er et online koncept, hvor du har fri adgang til over 100 videoer med yoga, meditation og guides. Du har altid adgang til indholdet, uanset om du er på farten eller derhjemme. Videoerne er altid optimeret til netop din enhed. De kan benyttes både på din tablet, tlf, og computer.

Når du melder dig til, får du hele den første måned gratis, og dernæst koster det kun 59 kroner i måneden, som bliver hævet automatisk, indtil du evt. afmelder dig.

Zenbusiness

  • Større ro og klarhed.
  • Mere fokus i job og fritid
  • Gladere og mere fokuserede medarbejdere.

En meget stor merværdi til din virksomhed, som du kan profilere virksomheden på, både mht. fastholdelse af arbejdskraft og tiltrækning af nye spændende medarbejdere.

Hvordan foregår det?
Jeg kommer ud på virksomheden et antal gange, en time hver gang. Her bliver I undervist i zen og meditation og jeg guider hver gang en meditation, så I får så meget ud af det som muligt.