Vores historie

Drømmen om et unikt sted med ro og fordybelse

Idéen, da vi i 2014 startede Center for yoga og mindfulness var at skabe et rum til nærvær, yoga og meditation. Hvor grundigheden og kvaliteten skulle være i højsædet. Hvor holdene ikke bliver større end at vi kan nå den enkelte og aldrig gå på kompromis med kvaliteten.
Vi har Nordjyllands flotteste yogalokale, med højt til loftet, store vinduer og en lounge, hvor du kan sætte dig med en kop te. Alt i alt et miljø, der er indrettet til at være i ro og kunne tage et break fra hverdagen.

Idéen er stadig at have fokus på nuet og åndedrættet. Fordi det virker. Fordi vores deltagere fortæller om alt det gode det gør for dem.

Så vi bliver ved med at dygtiggøre os hver især, så vi bliver bedre og bedre til at formidle det, der igennem en årrække har været vores egen livsstil.
Vi håber, at du også kommer til at nyde godt af nærværet og roen.

Som indehaver er jeg er selv meget optaget af Thich Nhat Hanh, som er den mest anerkendte zenbuddhistiske personlighed i nyere tid.
Igennem 30 ophold på et zenkloster, er zen blevet en måde for mig at være i verden på.
Jeg modtog "The Five Mindfulness Trainings" i 2016, hvilket ligger til grund for min måde at drive center for yoga og mindfulness på, og leve mit eget liv på.

Frank PoulsenIndehaver
yogalæreruddannelse
Læs mere om Thich Nhat Hahn herLæs The 5 Mindfulness Trainings her

Nikolai - Yoga for mænd

Malene - Yoga

Frank - Indehaver, Mindfulness og zentræning

Helle - Pilates, Mor/barn pilates

Puk - Yogaworkshops

Vanille - Yogalæreruddannelsen

Anne Pallesgaard - yoga

Maria Bach - Børneyoga