Se vores forklarende video

Yoga hos CFYM

Fornem tilstedeværelsen i kroppen.
Opmærksomheden på hver bevægelse. Mærk, hvad det gør for dig.
Yoga er at være tilstede i det du gør lige nu – opmærksom på kroppen og vejrtrækningen. Yoga er alt hvad du gør, når du er 100% tilstede.
Guidningen er meget detaljeret så du både som øvet og begynder kan være med.
Der breder sig en meditativ stemning i yogalokalet, så du kan fokusere på dig selv og hvad yogaen gør for dig.
Et åndehul, en timeout fra den komplicerede hverdag.

Hvem underviser?

Indehaver af center for yoga og mindfulness, AorahSafiah, underviser primært Hathayogalærer uddannelsen samt Yinyoga uddannelsen.

Derudover er AorahSafiah uddannet Gongmaster, hvilket yogadeltagerne har stor glæde af. AorahSafiah afholder, ud over de forskellige yogalæreruddannelser også kortere yogaevents samt de meget eftertragtede Gong Soundbaths.

Tina Melnik Sørensen yogahold torsdag aften.

Tina er ligesom Sanni uddannet Hatha yogalærer og har siden videreuddannet sig som Dynamic-yogalærer og Yin-yogalærer.

Malene Holmberg Brandt underviser morgen og formiddagshold, samt yogahold mandag aften.

Malene er, ligesom Sanni og Tina, uddannet Hatha yogalærer og Yin yogalærer.

Mød hende her

Hvad får jeg ud af det?

I yogaens asanas (øvelser) træner du din krop og dit sind i at være tilstede i nuet.
Yoga er godt for både krop og sind. Det er godt mod stress. Du vil opleve fornyet energi, du vil forbedre din kropsbevidsthed og kropsholdning. Yoga hjælper dig til at slippe spændinger og lærer dig at være til stede i nuet. Du vil komme til at kende din krop på en helt ny måde. Dine muskler strækkes og styrkes og du vil opleve at blive mere smidig.
Du vil opleve mental ro, langt større overskud og mere energi. Vi opøver et godt kendskab til de klassiske øvelser i et roligt tempo og med fuldt nærvær i alle øvelser. Vi koncentrerer os om åndedrættet, laver forskellige åndedrætsøvelser, så du får et længere og dybere åndedræt og du vil opnå en indre ro.
Yoga er for alle, uanset køn og alder og du behøver ikke have kendskab til yoga for at kunne deltage på holdene.

Se holdtider og tilmeld mig

Vi kan også tilbyde

Vi er ofte vært for forskellige retreats, hvor du får mulighed for at komme mere i dybden med krop og sjæl. Du kan se mere om vores aktuelle retreats her.

Se mere

Vi udbyder gong-timer, som er en meget unik måde at arbejde med kroppens vibrationer. Det er med til at få kroppens naturlige balance på plads og give ro i sindet.

Se holdtider

Går du og drømmer om at gøre yoga til din levevej? Så kan du få glæde af vores yogalæreruddannelse. Du kan læse meget mere om forløbet og hvad det kræver her på siden.

Se mere