Skip to main content

Yogalæreruddannelse

250+ lektioners Hatha-yogalæreruddannelse

Info-møde: Dato ikke fastlagt, men ring til Safiah for en uforpligtende snak og aftal et møde hvis du har lyst til at se stedet og møde din underviser.

 

Uddannelsens start:

Hold 5: Mandag den 17. januar kl 10.00 2021

 

Eksamen: Eksamen afvikles i en weekend, lørdag og søndag.Du skal kun deltage den ene af dagene. Se under mødegange ved det pågældende hold.

Undervisere:
Din hovedunderviser vil være AorahSafiah (Tidl. Sanni). Safiah har gennem en længere årrække været passioneret yogaudøver og har mærket yogaens fantastiske virkning på både sind og krop.

Praksis:

På uddannelsen vil vi hver gang veksle mellem teori og praksis. Du vil få teori indenfor anatomi/fysiologi, yogafilosofi, yogatænkningen og yogahistorie. Derudover er der gennemgang af øvelser hvor du både fysisk vil mærke øvelsen på egen krop og vi vil nørde lidt (eller meget) i en række af de klassiske yogaøvelser. Derudover vil du ved hver mødegang blive guidet gennem et yogaprogram og, med tiden, begynde selv at undervise nogle af stillingerne. Gennemgåede yogaprogrammer fra hvert modul får du selvfølgelig med dig hjem, så du kan bruge det i dit selvstudie, til vi ses igen.
Der må påregnes hjemmearbejde, og der skal i løbet af uddannelsen udarbejdes en selvvalgt skriftlig opgave.

Læs meget mere nederst på siden.

AorahSafiah fortæller…

Da jeg for godt 19 år siden startede yoga var min krop mere eller mindre ødelagt af voldsom bækkenløsning under min første graviditet. Lægerne havde ikke kunnet love at jeg nogensinde ville kunne komme til at gå igen pga. smerter. Et chok, da jeg som kun 21-årig stod med min førstefødte i armene. Et års tid efter startede jeg med yoga. Jeg havde en stærk tro på at det skulle være en del af mit liv – og havde faktisk – uden nogensinde at have været til en yogatime – et stort ønske om at blive yogalærer.

Jeg startede yogaen med så mange smerter, at jeg umuligt kunne ligge udstrakt på ryggen. Hele mit bækken var ligesom ‘løst’ og jeg havde fornemmelsen af at skellettet bare sådan ville falde fra hinanden så ondt gjorde det.
Men jeg startede til yoga. Jeg må jo have haft en eller anden overbevisning om at det var det rigtige. Og stille og roligt kom kroppen i orden igen. Smerterne blev mindre og mindre for til sidst næsten at forsvinde helt.

Læs mere

I dag har jeg ingen problemer med at lægge mig direkte på gulvet foran brændeovnen og tage en lur. Men jeg er fysisk ikke noget super-menneske. Der er stadig dage hvor jeg bliver mindet om ‘dengang’. Bliver mindet om at der er begrænsninger. Det er én af de helt fantastiske ting der sker gennem længere tids yogapraksis. Jeg har lært at mærke efter. Lært at lytte til kroppens signaler og ikke mindst at respektere de signaler.
Det er ca 19 år siden yogaen reddede mig første gang. Dengang var det primært på det fysiske plan.
Men den har gjort det igen. Reddet mig.

For nogle år siden blev min datter, efter at have været udsat for psykisk mobning på sin daværende skole, alvorligt syg med stress, angst og depression. Det var en voldsom tid vi skulle igennem som familie. Det var ikke noget der bare lige gik over – ikke noget der bare kunne trænes væk. Det bredte sig som ringe i vandet og fyldte alt i vores liv. Er du forælder, så ved du, at hvis dit barn lider, så lider du også selv.
Dette sygdomsforløb blev, som dråben der får bægeret til at flyde over, det der slog mig af pinden. Jeg havde mest lyst til bare at blive under dynen. Kunne ikke overskue min hverdag og følte ikke jeg slog til overfor mine børn og min mand.

Jeg blev ramt af stress og delvis depression. Jeg sov så meget af tiden som jeg overhovedet kunne slippe afsted med. Blev grådlabil og begyndte endda at glemme ord på helt almindelige hverdagsting.
Held i uheld havde vi som selvstændige ikke tegnet sygeforsikring, så økonomisk var der absolut ingen mulighed for at blive under dynen og have ondt af mig selv og droppe mine mange ugentlige yogahold.
Jeg måtte bare afsted.

Langsomt startede den smukkeste forvandling. Jeg mærkede hvad der skete i min krop og mit sind når jeg underviste mine dejlige yogahold. Jeg blev fyldt med glæde og lys. Fik igen troen på at det hele ville blive godt. Meditationerne fik tårerne til at trille ned over mine kinder. Jeg tillod mig selv at være sårbar og skrøbelig. Tillod mig selv at mærke at jeg var ked af det, hvor ondt det egentlig gjorde. Og langsomt, uendelig langsomt føltes det nogen gange, begyndte mit syn på livet at vende. Jeg fik glæden, latteren, overskuddet, tilliden tilbage.
I dag er jeg ovenud taknemmelig for at jeg ikke havde en sygeforsikring.
Yogaen havde reddet mig endnu en gang. Denne gang på et langt dybere følelsesmæssigt og spirituelt plan.

Min baggrund for at kunne tilbyde yogalæreruddannelse:

Jeg er uddannet Hatha yogalærer på Yogaskolen i Herskind. En spændende og meget dybdegående uddannelse over to år med over 600 timers teacher training. Mine skønne undervisere er nu begge pensionerede og uddannelsen findes ikke længere. Det var en uddannelse, der på mange måder ændrede mit liv. Fra da af har hele mit arbejdsliv drejet sig om yoga. Jeg underviser pt. mine faste ugentlige hold i egne lokaler. Har afholdt yogaretreats i Danmark flere gange årligt og har i fire år holdt mindfulness- og yogaretreats på Hotel Comwell Sport i Rebild Bakker. Hatha- og Yin uddannelserne har vokset sig til min helt store passion, ligesom jeg elsker at afholde endags-arrangementer og Gong-Soundbaths.

 

Et års tid efter jeg afsluttede min uddannelse som Hatha Yogalærer hørte jeg om Yin Yoga og det blev starten på en uddannelse inden for denne smukke disciplin. Her er jeg uddannet af Joe Barnett og har fulgt hans teacher training som en overbygning på min første uddannelse og efterfølgende også Assisted Yin Yoga Teacher Traning. Dette har for mig vist sig at være en skøn kombination af to yogaretninger som på den mest fantastiske måde komplimenterer hinanden.

Mød Sanni

Yderligere information om denne yogalæreruddannelse

Du kan forvente en grundig yogalæreruddannelse med stor vægt på de fysiske stillinger. Du kan forvente et trygt og hjerteligt rum hvor der er plads til den enkelte. Et rum hvor der dels er plads til at være søgende og nysgerrig, hvor der er plads til både grin og alvor og, ikke mindst, et rum hvor der er plads til at mærke ind, trække sig tilbage og være sårbar med det der dukker op når man arbejder med sig selv.

Du kan forvente at være yderst godt rustet til at undervise egne elever efter endt uddannelse og at du står med en uddannelse der kan åbne mange forskellige døre i dit fremtidige liv med yoga, om du vil starte dit eget yogacenter, arbejde ved aftenskole eller bruge din uddannelse til at arbejde med dig selv.

Yogapraksis:

Din egen yogapraksis har stor betydning for dit udbytte at uddannelsen. Egenpraksis vil hjælpe dig til at mærke hvad yogaen har af betydning for din krop når den udøves kontinuert over længere tid. Derudover vil du lære din krop, dens muligheder og begrænsninger bedre at kende. Når du er fortrolig med din egen krop og de enkelte stillinger vil det hjælpe dig til naturligt at kunne give det videre til andre.

Asanas:

I uddannelsen vil der blive lagt meget stor vægt på gennemgangen af de klassiske yogastillinger. Du vil blive undervist i de enkelte stillinger flere gange, så de – om man så må sige – kommer til at sidde på rygsøjlen. Du vil lære selv at undervise stillingerne samt hvordan du som underviser kan rette og vejlede eller måske endda foreslå alternative stillinger. Du vil komme igennem et væld af variationer, så du kan lave en varieret undervisning. De gennemgåede programmer fra hver weekend, får du selvfølgelig med dig hjem, så du kan bruge dem i dit selvstudie til vi mødes næste gang.

Opbygning af program:

Som underviser er det vigtigt at kunne lave et program, der passer til de elever der er på holdet. Du lærer hvordan du opbygger et program, hvor du kommer kroppen igennem.Du lærer om hvilke tanker du kan gøre dig i programopbygningen i forhold til intensitet, fokusområde(r), hastighed, længde osv. Så du ender med at kunne lave program der passer til både den blideste og mest meditative yoga over til det mere sveddryppende.

Rollen som yogalærer:

Der er en yogalærer til alle. Heldigvis er vi ikke alle ens og jeg ønsker ikke at gøre jeres undervisning ens. Det er vigtigt for mig at du tager stilling til hvem du selv er, hvad du ønsker at give videre. Vi snakker om hvilken rolle du har i forhold til dine kommende elever. Om at kende sig selv, sine styrker og svagheder og om at det er okay ikke at kende svaret på alt du kan blive spurgt om. Vi snakker om vigtigheden af at passe på sig selv i sit arbejde, om grænser og om skællet mellem lærer og elev.

Anatomi/fysiologi:

Vi kommer omkring basis anatomi/fysiologi. Vi tester hinandens ‘range of motion’ og øger forståelsen for at vores kroppe er så forskellige og dermed forståelsen for hvorfor vi ikke altid kan træne os til at gå dybere i en stilling. Du får den basale viden om kroppens led og muskler og skal kunne genkende begreber som flektion, ekstention, adduktion og abduktion.

Yogafilosofi og historie:

Hvad er yoga? Hvor kommer det fra og hvor er det hele startet? Tænkningen bag og hvordan yoga har udviklet sig til det vi kender i dag, så du får en grundlæggende forståelse af at yoga handler om langt mere og andet end de fysiske stillinger.

Pranayama (åndedrætsøvelser):

En vigtig del af yogaen er pranayama (åndedrætsøvelser) og du vil stifte bekendtskab med en række forskellige pranayamas. Du vil mærke hvordan disse teknikker kan bruges til at gå dybere ind i forskellige øvelser. Derudover vil du også lære hvordan åndedrættet i det hele taget kan understøtte din yogapraktis og ikke modarbejde den.

Meditation:

Meditation er en naturlig forlængelse (eller i virkeligheden forløber til de fysiske asanas) af yogaen. Vi vil ved hver uddannelsesweekend derfor, ud over gennemgang af fysiske øvelser også finde ro i krop og sind ved meditation. Det værende både som guidet meditation og stille-meditation.

Kaniner:

Ca. halvvejs i undervisningsforløbet er det blevet tid til at du selv skal igang med ugentlig undervisning. Her skal du samle et hold på 5-6 stykker som du, gratis, underviser én gang ugentligt frem til din eksamen. Hvis du ikke kan få lov at låne lokaler nogen steder kan det være nødvendigt at bede kaninerne og et symbolsk beløb til at dække lokaleleje. Men har du plads kan undervisningslokalet også være din egen stue eller andet. De kaniner du har undervist er også dem du tager med til din eksamen.
Du skal lave et undervisningsforløb på 16 undervisningsgange. Derudover vil du, to gange i løbet af dit undervisningsforløb, modtage supervision.
Her underviser du de andre elever på uddannelsen i center for yoga og mindfulness´ lokaler. Supervisionen vil foregå i weekender hvor uddannelsen ligger så der skal ikke påregnes yderligere weekender.
I løbet af dit undervisningsforløb udarbejdes en rapport som dels sendes til censor, dels afleveres til mig. Rapporten vil blive ét af elementerne i dit eksamen.

Manual:

Du får udleveret en meget udførlig manual med diktat og vejledning til en lang række af de klassiske stillinger, som vi har gennemgået. Derudover vil der være diktat og vejledning til en masse variationer af de gennemgåede stillinger og afspændinger. Et fantastisk opslagsværktøj efter endt uddannelse til inspiration og genopfriskning af gennemgåede stillinger.

Eksamen:

Eksamensdato – se ‘Mødegange’ for den valgte uddannelse. Du skal kun deltage den ene af dagene. Her har du dine Kaniner med. Du trækker en øvelse og skal ud fra den opbygge et yogaprogram til en målgruppe du definerer. Du skal eks. kunne redegøre for valg af øvelser, flowet i programmet (opbygningen og sammensætningen af øvelser) og vil blive bedt om at undervise dit hold i udvalgte øvelser. Der er SÅ hyggelig en dag. Efter bestået uddannelse afslutter vi selvfølgelig med alkoholfrie bobler, snacks, billeder og udstedelse af eksamensbevis.

Mit mål med denne yogalæreruddannelse er at uddanne kompetente yogalærere, der, med dybt kendskab til de forskellige øvelser, trygt og sikkert kan guide andre. At du gennem uddannelsen har været med til grundigt at gennemgå en række af de klassiske stillinger og at du derved føler dig tryg ved også at inddrage nye stillinger fordi din basisviden vil støtte dig til hvordan du kan formidle de forskellige asanas med respekt for kroppen og individet.

Undervisningslokalet er lyst og indbydende og der er alt hvad vi får brug for til yogaen. Fra yogamåtter, tæpper og pøller til klodser og bælter. Du er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe egen måtte og props hvis du ønsker det.

Der er te og vand i pauserne. Maden medbringer du selv. Vi har køleskab men ingen mikroovn. Der er glas og tallerkner samt bestik til rådighed. Efter endt frokost og sidst på dagen hjælper vi selvfølgelig hinanden med at rydde væk så lokalet efterlades rent og ryddeligt.

Jeg forventer at du møder op veludhvilet og engageret. Du skal have lyst til at arbejde koncentreret med øvelserne, gå i dybden med dine hjemmeopgaver og du skal have lyst og overskud til at se ind. Du skal være indstillet på en indre rejse, som for nogen til tider kan være hård. Du kommer til at arbejde med dig selv, dit syn på dig selv og din omverden.

Du skal have lyst til at gå i dybden med din egen yogapraksis, samtidig med at du forventes at afsætte den tid der kræves for at for dygtiggøre dig indenfor yogaen. Dette både både fysisk, mentalt og i forbindelse med diverse opgaver, individuelt og i fællesskab.
Som udgangspunkt forventes et fremmøde på 100%. Dette er for de færreste muligt, men for at blive indstillet til eksamen er der et krav om min. 90% fremmøde. Dette vil blive vurderet individuelt i forhold til den enkelte elev inden der indstilles til eksamen.

Denne yogalærerddannelse afsluttes med eksamen lørdag og søndag – se dato under ‘Mødegange’ ved valgt uddannelse. Du skal kun deltage den ene af dagene.
For at blive indstillet til eksamen skal du have deltaget i min. 90% af undervisningstimerne. Skulle du ikke opfylde dette krav, så laver vi en individuel løsning afhængig af din situation og mængden af fravær. Der kan evt være mulighed for at deltage i disse timer på uddannelsen det følgende år.
Ved eksamen vi der, ud over Safiah, være mindst én ekstern censor til stede.

Efter endt yogalæreruddannelse og bestået eksamination, vil du få udstedt Eksamensbevis og kan nu kalde dig ‘Eksamineret Yogalærer’.

Ansøgningskrav:
For at du kan søge om optagelse på denne yogalæreruddannelse skal du:Have deltaget på et yogahold minimum 6 måneder.
Derudover skal du have lyst og tid tid at fordybe dig i yogaens verden.
Være åben og engageret i undervisningen.
Have lyst til at gå i dybden med hathayoga.
Som elev på denne yogalæreruddannelse har du muligheden for at deltage på ét af mine ugentlige yogahold med 10% rabat og samtidig også få 10% rabat ved deltagelse på alle andre arrangementer afholdt af Safiah i center for yoga og mindfulness’ lokaler i løbet af året.

Mødegange:

Uddannelsesstart mandag d. 10. august 2020, kl 10.00 – 20.00

 

Modul 1. + Modul 2 + Modul 3

De første tre moduler er slået sammen til ét forløb hvor vi intensivt arbejder med de klassiske yogastillinger og åndedrættet.

Mandag den 10. august kl 10.00 – 20.00

Tirsdag den 11. august kl 9.00 – 17.00

Onsdag den 12. august kl 9.00 – 17.00

Torsdag den 13. august kl 9.00 – 17.00

Fredag den 14. august kl 9.00 – 16.00

 

Modul 4 Med asanas, anatomi/fysiologi

Anatomisk terminologi – (kroppens store knogler og lidt om de små, rygsøjlen, hyppigste lidelser i bevægeapparat)
Muskelgrupper, bindevæv og fascier samt nervesystemet.

 

Torsdag d. 24. september kl 9.00 – 16.00

Fredag d. 25. september kl 9.00 – 18.00

Lørdag d. 26. september kl 9.00 – 17.00

Søndag d. 27. september kl 9.00 – 17.00

 

Modul 5 Med asanas, meridianer, chakra

TCM lære –
Meridianer og læren omkring, organuret,
Chakra

 

Torsdag d. 26. november kl 9.00 – 16.00

Fredag d. 27. november kl 9.00 – 18.00

Lørdag d. 28. november kl 9.00 – 17.00

Søndag d. 29. november kl 9.00 – 17.00

 

Modul 6 + Modul 7 + Modul 8 Med asanas, inspirerende undervisning indenfor yogahistorie, yogafilosofi og meditation/hjerneforskning

Mandag den 18. januar kl 9.00 – 17.00

Tirsdag den 19. januar kl 9.00 – 17.00

Onsdag den 20. januar kl 9.00 – 17.00

Torsdag den 21. januar kl 9.00 – 17.00

Fredag den 22. januar kl 9.00 – 17.00

Lørdag den 23. januar kl 9.00 – 17.00

 

Modul 9 – Med asanas, meditation, guidning

Torsdag den 11. februar kl 9.00 – 16.00

Fredag den 12. februar kl 9.00 – 18.00

Lørdag den 12. februar kl 9.00 – 17.00

Søndag den 13. februar kl 9.00 – 17.00

 

Modul 10 – Med asanas, klar til eksamen

Lørdag den 10. april kl 9.00 – 17.00

Søndag den 11. april kl 9.00 – 16.00

 

Kaninundervisning:

Derudover underviser du, gratis, dit eget hold 16 x 1,5 time i løbet af foråret. Dette forløb er en vidunderlig mulighed for at starte som spirende underviser mens du stadig er under uddannelse og kan få sparring, rådgivning og konkrete værktøjer til at håndtere de udfordringer du måtte støde på.

 

Eksamen – Du skal kun deltage den ene af dagene.

Husk at dine kaniner skal kunne komme med denne dag.

Lør 19 Juni 2021 09.30 – 18.00

Søn 20 Juni 2021 09.30 – 18.00

Mødegange:

Uddannelsesstart torsdag d. 3. juni 2021, kl 09.00 – 17.00

 

Mødegang 1. Med asanas, yoga-historie og -filosofi

 

Torsdag d. 3. juni  kl 9.00 – 17.00

Fredag d. 4. juni kl 10.00 – 18.00

Lørdag d. 5. juni  kl 9.00 – 17.00

Søndag d. 6. juni 9.00 – 17.00

 

Mødegang 2. Med asanas, yoga-historie og -filosofi

 

Mandag d. 21. juni kl 9.00 – 17.00

Tirsdag d. 22. juni kl 9.00 – 17.00

Onsdag d.23. juni kl 9.00 – 17.00

Torsdag d. 24. juni kl 9.00 – 17.00

 

Mødegang 3. Anatomi og fysiologi

Anatomisk terminologi – (kroppens store knogler og lidt om de små, rygsøjlen, hyppigste lidelser i bevægeapparat)
Muskelgrupper, bindevæv og fascier samt nervesystemet.

 

Fredag d. 13. august kl 9.00 – 17.00

Lørdag d. 14. august kl 10.00 – 16.00

Søndag d. 15. august kl 10.00 – 16.00

 

Mødegang 4. Med asanas, chakrasystemet

 

Torsdag d. 26. august kl 9.00 – 17.00

Fredag d. 27. august kl 10.00 – 18.00

Lørdag d. 28. august kl 9.00 – 17.00

Søndag d. 29. august kl 9.00 – 17.00

 

Mødegang 5. Med asanas

 

Fredag d. 24. september kl 10.00 – 18.00

Lørdag d. 25. september kl 9.00 – 17.00

Søndag d. 26. september kl 9.00 – 17.00

 

Mødegang 6. Med asanas, meditation, hjerneforskning

Mandag d. 25. oktober kl 10.00 – 17.00

Tirsdag d. 26. oktober kl 9.00 – 17.00

Onsdag d. 27. oktober kl 9.00 – 17.00

Torsdag d. 28. oktober kl 9.00 – 17.00

Fredag d. 29. oktober kl 10.00 – 17.00

Lørdag d. 30. oktober kl 9.00 – 17.00

 

 

Mødegang 7. Med asanas, repetition

Fredag d. 3. eller lørdag den 4. december kl 10.00 – 18.00

Denne dato fastlægges lige så snart der kommer en udmelding om åbning.

 

Eksamen:

Lørdag d. 15. januar

Søndag d. 16. januar

(Du skal kun deltage én af dagene)

Ret til ændringer forbeholdes.

Mødegange:

Uddannelsesstart mandag d. 17. januar 2021, kl 10.00 – 19.00

 

Mødegang 1. Fordybelse i asanas – AorahSafiah

 

Mandag d. 17. januar  kl 10.00 – 19.00

Tirsdag d. 18. januar kl 09.00 – 16.00

Onsdag d. 19. januar kl 09.00 – 16.00

Torsdag d. 20. januar 09.00 – 16.00

 

Mødegang 2. Fordybelse i asanas – AorahSafiah / Meditation, hjerneforskning – Frank / Anatomi og fysiologi – Line

Anatomisk terminologi – (kroppens store knogler og lidt om de små, rygsøjlen, hyppigste lidelser i bevægeapparat)
Muskelgrupper, bindevæv og fascier samt nervesystemet.

 

Torsdag d. 10. februar kl 09.00 – 17.00

Fredag d. 11. februar kl 10.00 – 17.00

Lørdag d. 12. februar kl 9.00 – 14.30

Søndag d. 13. februar kl 9.00 – 14.30

 

Mødegang 3. Fordybelse i asanas – AorahSafiah / Meditation, hjerneforskning – Frank / Anatomi og fysiologi – Line

Anatomisk terminologi – (kroppens store knogler og lidt om de små, rygsøjlen, hyppigste lidelser i bevægeapparat)
Muskelgrupper, bindevæv og fascier samt nervesystemet.

 

Torsdag d. 10. marts kl 09.00 – 17.00

Fredag d. 11. marts kl 10.00 – 17.00

Lørdag d. 12. marts kl 9.00 – 14.30

Søndag d. 13. marts kl 9.00 – 14.30

 

Mødegang 4. Fordybelse i asanas – AorahSafiah / Meditation, hjerneforskning – Frank / Yoga-historie og -filosofi – Jacob / Chakrasystemet – Line

 

Torsdag d. 21. april kl 09.00 – 17.00

Fredag d. 22. april kl 10.00 – 17.00

Lørdag d. 23. april kl 9.00 – 15.00

Søndag d. 24. april kl 9.00 – 14.30

 

Mødegang 5. Fordybelse i asanas – AorahSafiah

 

Lørdag d. 21. maj kl 10.00 – 18.00

Søndag d. 22. maj kl 10.00 – 17.00

 

Mødegang 6. Fordybelse i asanas – AorahSafiah

 

Lørdag d. 18. juni kl 10.00 – 18.00

Søndag d. 19. juni kl 10.00 – 17.00

 

Mødegang 7. Fordybelse i asanas – AorahSafiah / Yoga-historie og -filosofi – Jacob

 

Lørdag d. 27. juni kl 10.00 – 18.00

Søndag d. 28. juni kl 09.00 – 15.00

 

Mødegang 8. Yoga-historie og -filosofi – Jacob / Fordybelse i asanas – AorahSafiah /

 

Fredag d. 23. september kl 10.00 – 16.00

Lørdag d. 24. september kl 10.00 – 18.00

Søndag d. 25. september kl 10.00 – 17.00

 

Mødegang 9. Yoga-historie og -filosofi – Jacob / Fordybelse i asanas – AorahSafiah /

 

Fredag d. 4. november kl 10.00 – 16.00

Lørdag d. 5. november kl 10.00 – 18.00

Søndag d. 6. november kl 10.00 – 17.00

 

Mødegang 10. Fordybelse i asanas – AorahSafiah

 

Lørdag d. 3. december kl 10.00 – 16.00

 

Eksamen:

Lørdag d. 17. december

Søndag d. 18. december

(Du skal kun deltage én af dagene)

Ret til ændringer forbeholdes.

 

 

 

Pris:

37.000 kr hvor der betales depositum på 5.000 kr ved tilmelding. Herefter falder betalingen i 10 rater á 3200 kr. pr. rate. Eksamensgebyr og materialer er inkluderet.

Betal det hele på én gang og spar 3000,-

Du kan også vælge at betale hele beløbet på én gang og derved spare 3000 kr. Du betaler altså 34.000 kr ved tilmelding.

Depositum:

5.000 kr. som betales ved tilmelding i ratebetaling. Dette depositum refunderes ikke.
Dog skal det selvfølgelig nævnes, at hvis der mod forventning ikke bliver oprettet et hold, eller hvis der skulle ske noget der gør mig ude af stand til at undervise, så tilbageføres dit depositum.

Indbetalte beløb refunderes ikke.

Udover Sanni underviser flg. på uddannelsen:

Frank Bjerre-Poulsen
Frank skal varetage undervisningen i meditation og forståelsen af hele det meditative felt. Klik her for at læse mere om Frank.

Jacob Aremark
underviser i yogafilosofi. Jacob er yogalærer med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig. Han har henover de sidste ca 12 år foruden den faste undervisning holdt kurser for virksomheder og institutioner, lavet videre- og efteruddannelseskurser for yogalærer, og endelig har han været tilknyttet forskellige yogalæreruddannelser både som underviser og som censor
Jacob er tillige cand. mag, i filosofi fra Aarhus Universitet, og måske derfor har han en helt særlig interesse for de mere filosofisk-, psykologiske- & historiske- dimensioner af yogaen.
Udover yoga dyrker Jacob en stor interesse for den japanske kampkunst Aikido, som han har praktiseret i ca 20 år, og han arbejder som ManuVision kropsterapeut med mennesker i 1:1 forløb i sin klinik i Aarhus.

Line Simonsen
tager sig af anatomi / fysiologi. Line er uddannet Auriculoterapeut, samt speciallæge eksamineret TCM-akupunktør, med speciale i angst- og traumebehandling. Line har videreuddannet sig i psykotraumatologi med undervisning i komplementær og alternativ traumeterapi og videreuddanner sig i både ind- og udland indenfor akupunkturen. I sit fag kombinerer hun på bedste vis sin faglighed med, vestlig og østlig viden, hvor der altid er fokus på mennesket som helhed. En begejstret underviser, med passion for akupunkturen, forståelse for kroppen og hvordan vi bedst muligt hjælper både krop og psyke på vej. Til hverdag driver Line egen klinik i Støvring, og afholder løbende foredrag om behandling med Traditionel kinesisk medicin samt hvorledes psyken, krop og helbred hænger sammen.