Book Pilates hold

Se kalender

Matwork Pilates

Pilates er en motionsform der er velegnet til alle uanset form alder og køn. Pilates er skånsom og funktionel træning, der styrker centret af kroppen, hvorfra alle kroppens bevægelser udgår.

Pilates fokuserer primært på optimal træning af muskulaturen der støtter rygsøjlen, dvs. musklerne i maven og ryggen – din core.

I undervisningen har vi fokus på grundprincipperne i Pilates, eksempelvis kontinuerlig og naturlig vejrtrækning, samt opspænding af bækkenbund og mave.

Læs mere

Øvelserne bliver udført kontrolleret og vi har fokus på kvaliteten i bevægelserne, som koordineret med åndedrættet skaber fordybelse, koncentration og sammenhæng mellem din krop og dit sind.

De stræk og styrkeøvelserne vi laver, er med til at give dig en bedre kropsholdning, balance og smidighed.

Alle øvelser udføres på måtte. For at få en varieret træning og for at gøre øvelserne lettere eller sværere inddrager jeg den store Pilates bold, små bløde Redondo bolde og elastikker. Redskaberne hjælper os til at få fat i de forskellige muskelgrupper, både de dybdeliggende og overfladiske muskler.

Den store Pilates bold giver øvelserne flow og stiller krav til koordination og balance.
Med den store bold er der automatisk en masse muskler der skal arbejde. Specielt mavemusklerne.
Hver lille muskel er på arbejde og du kan ikke undgå at øge din kropsbevidsthed og koncentration.

Redondo bolden er en blød lille bold. Den inkluderes i de kendte øvelser på måtten. 
Med den lille bold placeret eksempelvis under ryggen eller mellem benene, vækkes kroppens sløve og svage muskler. En sjov og varierende afveksling i forhold til balance og styrketræning.

Gennem undervisningen, vil du opleve din egen tilstedeværelse og mærke muskler du ikke har været opmærksom på tidligere.

Kursister på holdet bruger Pilates til

 • Ved stress, at genvinde kontakten med deres krop og rette fokus mod kroppens signaler.
 • Styrke deres core, så de øger deres mulighed for at dyrke andre motionsforme, eksempelvis løbetræne uden at mærke lændesmerter
 • Styrke svagt eller skævt bækken/hofteparti og forebygge smerter de tidligere har døjet med.
 • Genopbygge svage eller delte mavemuskler efter graviditet og fødsel.
 • Vedligeholde og styrke muskelgrupper og balance der svækkes med alderen.

Har du specielle skader og er du i tvivl, om du kan deltage på Pilates holdet, så spørg din læge eller fysioterapeut om råd.

Du kan altid tilmelde dig en igangværende sæson, og selvfølgelig kun betale for de tilbageværende undervisningsgange.

Når du tilmelder dig, kan betalingen opdeles i rater.

Du kan like facebooksiden @ Pilates v/Helle Terp Hansen. Her vil der løbende komme info og opdateringer vedr. arrangementer og træning.

 • Underviser Helle Terp
 • 60 minutter
 • Pris for hele sæsonen (16 gange) 1520 kr
 • Ved spørgsmål, kontakt Helle 51 60 53 00
 • Start uge 34
Tilmelding EfterårTilmelding Forår

Mor / Barn pilates

Mor/barn Pilates er en skånsom og effektiv træning til dig, når du vil i form igen efter fødslen!
Vi har fokus på at styrke og genopbygge de muskelgrupper, der har været belastet under din graviditet og fødsel – herunder bækkenbund, mave og ryg. Pilates træningen hjælper dig med at genopbygge din krop indefra og ud.
Vi tager højde for din fysiske styrke, om du har delte mavemuskler, svagt bækken, mærker en fysisk begrænsning fra tidligere eller efter din graviditet og fødsel.
Samtidig med du træner din bækkenbund, mave og ryg, leger du med, rører du ved og griner sammen med din baby. Din baby synes det er sjovt at lytte til dit åndedræt og se dit ansigt når du træner.

Læs mere

Mens vi træner og leger, har vi fokus på stimuli af barnets sanser, samt kontakten og relationen mellem dig og dit barn. Under træningen, laver vi øvelser du selv kan lave hjemme på stuegulvet, hvor du både styrker relationen mellem dig og dit barn samtidig med du træner din kropskerne.
Vi prioriterer ro og nærvær, så holdene er på max 6-7 mødre m. baby.
Træningen strækker sig over henholdsvis 7 og 9 undervisningsgange i efteråret.
Rådfør dig med din læge, hvis du er i tvivl om, hvornår du kan begynde at træne. Vi er meget forskellige og det er individuelt hvornår man er klar.
Der er mulighed for løbende tilmelding og du betaler selvfølgelig kun for de tilbageværende undervisningsgange.
Du kan like facebooksiden @ Pilates v/Helle Terp Hansen. Her vil der løbende komme info og opdateringer vedr. arrangementer og træning.

Mødre gruppe event/forløb.
Har I, i mødre gruppen lyst til at blive inspireret og få fif til hvilke øvelser i kan lave for at styrke jeres core – bækkenbund, mave og ryg. Så tilbyder jeg event eller forløb med Mor/barn Pilates i jeres Mødre grupper. Vi kan mødes i trygge omgivelser hos jer, eller i kan komme i vores skønne lokaler i Center for yoga og mindfulness i Skørping.

Ønsker i info
Ring til Helle på mobil 51605300,
Skriv på messenger til @ Pilates v/Helle Terp Hansen
eller
mail: kontakt@familie-livet.dk

 • Underviser Helle Terp
 • 60 minutter
 • Pris for hele forløbet (8 gange) 760 kr
 • Ved spørgsmål, kontakt Helle 51 60 53 00
 • Start uge 34 og 43
Tilmelding EfterårTilmelding Forår