Familieyoga med krammebamse

For ca. 6-9årige

Hvad er Familieyoga?

I Familieyoga er de to vigtigste hovedingredienser:

  1. Nærværende tid med hinanden
  2. Leg og sjov med børneyoga & børnemindfulness øvelser

Derudover tilsætter vi en masse glæde, kreativitet og fantasi, så vi sammen får en sjov og hyggelig time for familiens store og små medlemmer.

Tag din mor eller far med under armen eller måske har du en sej faster eller en bedstefar med slag i, som har lyst til at prøve familieyoga med dig.

Du kan både komme tirsdag eftermiddage og i weekender!

Hvem er læreren?

Mit navn er Bibi (Jeps – det er mit rigtige navn, selvom det lyder lidt skørt er jeg nu ret glad for det).

Jeg er 29 år, bosat i Aalborg og er under uddannelse hos Blå Himmel Yoga ved Sisse Siegumfeldt ”Hjertebarn Uddannelse i Børneyoga & Børnemindfulness (3-14 år)” samt har gennemført andet modul ”Børneyogalærer, skolebørn og særlige børn (7-11år)” hos LilleYogahus ved Emmamaria Vincentz.

Læs mere

BAGGRUND Oprindelig er jeg uddannet folkeskolelærer og har de sidste 10 år arbejdet med børn indenfor almen- og specialområdet. I mit arbejde med børn vægter jeg relationen, det sanselige og glæden højt. I min filosofi arbejder vi ud fra ”det hele barn” med et øget fokus på at arbejde på at booste på barnets unikke evner, talenter og ressourcer samtidigt med at jeg støtter de sider af barnet der har brug for ekstra opmærksomhed, kærlighed og tålmodighed til at udvikle sig. Min store inspirationskilde gennem årene er børnenes eget univers: deres umiddelbarhed og ærlighed.

MISSION Jeg brænder for at formidle yoga videre til store og små. I mit eget liv er yoga mit personlige åndehul. Yoga giver mig livsglæde og har givet mig redskaber i hverdagen til at leve et mindre stresset liv i overensstemmelse med mine værdier. Yoga inviterer mig til at bevæge min krop på en legende, nysgerrig og sansende måde. Det udvikler min mentalitet og fysik, mens det giver mig dansende celler, mod i hjertet, styrker og smidiggør tanke, krop og sjæl – samt ro og fodfæste indeni.

Mere om børneyoga

HVEM KAN VÆRE MED?

Alle kan være med – uanset om du:

  • har kendskab til yoga eller ej
  • er stiv som et bræt
  • er en krudtugle
  • en følsom tænker
  • en skæv eksistens
  • bare du er nysgerrig, med på at lege og have det sjovt

Måske får du lyst til at lege videre derhjemme med det du har lært?

Måske får du måske lyst til at vise andre hvordan man laver børneyoga?

Måske mærker du den boblende fornemmelse af glæde som børneyoga giver, så du kan bare ikke lade være med at komme igen og vil lære mere?

I løbet af timen vil du skiftevis få lidt sved på panden og komme helt ned i gear. Vi bruger alle dine sanser og hele kroppen, mens vi bevæger os i yogalege med en historiefortælling med skiftende tema fx Dyreyoga, NinjaYoga, Stjerneyoga osv. med solhilsner, gruppe/partnerøvelser, kreative og artistiske udtryksformer og åndedrætsøvelser – tilsat en masse fantasi, magi og positive ord.

Til sidst afslutter vi timen med et glas tryllesaft, så yogamagien forbliver i din dejlige krop. I familieyoga får du lov at være dig selv og mærke dig selv. Nyere forskning påviser at yoga kan støtte dig i at udvikle din kropsbevidsthed, øge dit velvære, booste dit humør og give dig en masse selvtillid til når du træder med et stærkt fodfæste ud i den store verden.

EN TRYLLEFORMULAR TIL DET MODERNE FAMILIELIV

I den dynamiske, levende (til tider hektiske og travle) verden vi lever i, ikke kun længere fysisk, nu også digitalt, er der mange børn og voksne der savner fællesskab, tid og kontakt til sig selv. Derfor har jeg startet min yogabevægelse med trylleformularen FiLi SCARAB for store og små, som jonglerer med nærvær, leg, fantasi, ro, tid og tro på sig selv og hinanden.

Undervisningslokalet er lyst og indbydende og der er alt hvad vi får brug for til yogaen. Fra yogamåtter, tæpper og pøller til klodser og bælter. Du er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe egen måtte og props hvis du ønsker det.

175 kr pr gang for et barn(6-9 år) og en voksen.

225 kr pr gang for et 2 børn(6-9 år) og en voksen.

Af hensyn til rolig og behagelig gruppedynamik er der et begrænset antal pladser efter først til mølleprincippet

Tilmelding og Tider