Book yogahold

Se kalenderSe holdtider

Hatha yogahold

Yoga er godt mod stress. Yoga løsner dine spændinger, giver dig fornyet energi, og forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning.
På vores yogahold strækker, styrker og smidiggør vi kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker, gøremål og planlægning.

Du vil opleve mental ro og imødegå din dag, eftermiddag og aften med langt større overskud og energi. Vi opøver et godt kendskab til de klassiske øvelser i et roligt tempo og med fuldt nærvær i alle øvelser. Vores yogahold hjælper dig til at slippe spændinger og lærer dig at være til stede i nuet.
Du vil komme til at kende din krop på en helt ny måde. Dine muskler strækkes og styrkes og du vil opleve at blive mere smidig.

Læs mere

Vi koncentrerer os om åndedrættet, laver forskellige åndedrætsøvelser, så du får et længere og dybere åndedræt og du vil opnå en indre ro. Yogahold er for alle, uanset køn og alder og du behøver ikke have kendskab til yoga for at kunne deltage på holdet da du bliver guidet sikkert gennem alle øvelser.

Med flere års erfaring har jeg oplevet hvordan Hatha Yoga og Yin Yoga er en fantastisk kombination.
Derfor har jeg valgt, at du på de ugentlige Hatha Yogahold hver 4. gang vil blive guidet igennem halvanden times skøn vitaliserende Yin Yoga.
Det svarer til fire gange på en efterårssæson og 5 gange i forårssæsonen.

Du skal ikke snydes for Gongens healende vibrationer.
Selv om jeg flere gange hver sæson har Gongbade af 1 times varighed, så skal du alligevel forkæles med små korte Gongbade som afspænding. Denne form for afspænding efter din yogaklasse vil du opleve 4 gange i efterårssæsonen og 5 gange i forårssæsonen. Jeg bruger ca 15 min. på et kort Gongbad, nok til at du kan mærke effekten på krop og sind, men uden at tage tid fra din fysiske Yoga.

Psykisk søvn, eller Yoga søvn.
Yoga Nidra, også kaldet Psykisk søvn eller Yoga søvn, er en fantastisk effektfuld, dyb, frigørende afspænding. Denne lange afspænding vil du blive guidet igennem to gange i efterårssæsonen og tre gange i forårssæsonen.

Hver gang afsluttes med ca. 15 min. afspænding.
Sæson 2019-2

Mandag: Start 19. august. Slut 9. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.Pris: 1440,-

Tirsdag: Start 20. august. Slut 10. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.Pris: 1440,-

Onsdag: Start 21. august. Slut 11. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.Pris: 1440,-

Torsdag: Start 22. august. Slut 12. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.Pris: 1440,-

Sæson 2019-1

Mandag: Start d. 7/1. Slut 17/6. 20 gange (undtaget uge 8, 16,17 og 24) Pris: 1800,-

Tirsdag: Start d. 8/1. Slut 18/6. 21 gange (undtaget uge 8, 16 og 17) Pris: 1890,-

Torsdag: Start d. 24/1. Slut 20/6. 18 gange (undtaget uge 8, 15 og 16)

Pris: 1620,-

 

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Vi har yogahold mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan tilmelde dig på de enkelte dage for en hel sæson.

Blid og hensyntagende yoga

Vores yogahold for seniorer og for dig, der ønsker lidt blidere yoga. Hvor der bliver taget hensyn til diverse skavanker og hvor alle kan være med. Du behøver naturligvis ikke være hverken senior eller være nødt til at tage hensyn. Du er meget velkommen på holdet hvis du blot ønsker lidt blidere og mere meditativ yoga. Jeg lover dig, at du alligevel vil kunne mærke en ændring i din krop og dit sind.

Du vil blive både stærkere og mere smidig og du vil føle et større overskud og mere energi. Yoga er godt mod stress. Yoga løsner dine spændinger, giver dig fornyet energi, og forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning. Vi strækker, styrker og smidiggør kroppen, og tømmer hovedet for stressende tanker, gøremål og planlægning.

Læs mere

Du vil opleve mental ro og imødegå din eftermiddag og aften med langt større overskud og energi. Vi opøver et godt kendskab til de klassiske øvelser i et roligt tempo og med fuldt nærvær i alle øvelser.
Vores yogahold hjælper dig til at slippe spændinger og lærer dig at være til stede i nuet. Du vil komme til at kende din krop på en helt ny måde. Dine muskler strækkes og styrkes og du vil opleve at blive mere smidig.

Vi koncentrerer os om åndedrættet, laver forskellige åndedrætsøvelser, så du får et længere og dybere åndedræt og du vil opnå en indre ro.
Vores yogahold er for alle, uanset køn og alder og du behøver ikke have kendskab til yoga for at kunne deltage på holdet da du bliver guidet sikkert gennem alle øvelser. Hver gang varer halvanden time og afsluttes med ca. 15 min. afspænding.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Vi har yogahold mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan tilmelde dig på de enkelte dage for en hel sæson.

Yin Yogahold

Yin Yoga er lange dybe stræk, primært siddende eller liggende, hvor du bliver i stillingen 3-5 min. Ved at blive i strækket giver du kroppen tid til at give slip på spændinger og blokeringer på et dybere niveau end du ellers kan nå i yoga. De dybe stræk betyder, at ikke kun musklerne når at strækkes, men også bindevævet omkring musklerne når et stræk. Du vender opmærksomheden indad, tillader kroppen at give slip og finde ro.

Stillingerne rettes til til den enkelte og kroppen støttes, ved behov, med puder, yogapøller, tæpper og lignende for at du ikke overbelaster andre dele af kroppen mens du koncentrerer dig om at give slip et bestemt sted.

Du behøver på ingen måde at være smidig for at få gavn af Yin Yoga, alle kan være med. Som løber eller cykelrytter vil du ofte opleve at dine resultater forbedres ved at kombinere din daglige træning med Yin Yoga.

Vores Yin yoga er en smuk praksis som hjælper os med at heale både hjerte og sind. Den giver os mulighed for at vende opmærksomheden indad og bare være stille med det der er og mærke hvad kroppen og sindet fortæller os. Yin yogahold adskiller sig meget fra andre, mere fysisk krævende, yogaretninger og er derfor et perfekt supplement til en hårdere fysisk yogapraksis. Ved at praktisere både Yin og Yang yoga skaber du en perfekt balance i dit energisystem og du vil opleve en unik følelse af ro både fysisk og mentalt.

Læs mere

Vævet i kroppen reagerer forskellligt på træning. Musklerne har brug for varme og bevægelse for at slippe spænding, hvorimod bindevævet bedst reagerer ved længerevarende stræk som i en Yin Yoga praksis.

Ni gode grunde til at praktisere Yin Yoga
Yin Yoga øger din fleksibilitet Du kan praktisere
Yin Yoga næsten hvor som helst
Yin fremmer selvkærligheden
Det smelter din stress væk
Yin lærer dig at lytte til dig selv
Det opbygger udholdenhed
Yin er som meditation
Det giver dig mulighed for at frigive selv stærke følelser, både fysisk og psykisk
Yin giver dig en fantastisk efterglød

Yin-yoga kl 09.15:
På dette hold vil du hver 2. gang blive forkælet med ca. 15 minutters frigørende gongbad hvor lydbølgerne skyller ind over kroppen, løsner spændinger, fysisk og psykisk og healer krop og sind

Yin-yoga kl 19.00
Du skal ikke snydes for Gongens healende vibrationer.
Selv om jeg flere gange hver sæson har Gongbade af 1 times varighed, så skal du alligevel forkæles med små korte Gongbade som afspænding. Denne form for afspænding efter din yogaklasse vil du opleve 4 gange i efterårssæsonen og 5 gange i forårssæsonen. Jeg bruger ca 15 min. på et kort Gongbad, nok til at du kan mærke effekten på krop og sind, men uden at tage tid fra din fysiske Yoga.

Psykisk søvn, eller Yoga søvn.
Yoga Nidra, også kaldet Psykisk søvn eller Yoga søvn, er en fantastisk effektfuld, dyb, frigørende afspænding. Denne lange afspænding vil du blive guidet igennem to gange i efterårssæsonen og tre gange i forårssæsonen.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Se holdtider i beskrivelsen

4 timers yoga

Giv dig selv et pusterum – og bliv ladet op i krop og sind.

4 timer der indeholder :
Hatha yogaprogram med afspænding
Lille pause med let forplejning (nødder, mørk chokolade og frugt)
Yin yogaprogram
Gongbad

Kan jeg være med selv om jeg ikke kender til yoga?
Ja – det er ingen hindring. Øvelserne er ikke avancerede og du skal hverken kunne stå på hovedet eller gå i split. Mit ønske er, at du i løbet af denne dag kommer til at mærke indad. Mærke din krop – og hvad øvelserne gør i din krop. At du får løsnet, givet slip på spændinger. Ved brug af åndedrættet og med din opmærksomhed. Åndedrættet er vores livline, vores anker om man så må sige. Åndedrættet fortæller om du er anspændt, bange, stresset eller om kroppen er afslappet og i ro.
Ved hjælp af det dybe, rolige åndedræt bringes nervesystemet i ro og kroppen kan give slip på stress.

Kommer jeg så til at kede mig hvis jeg i forvejen dyrker yoga?
Nej, på ingen måde. Rolige, dynamiske, meditative øvelser vil hjælpe dig til at mærke ind. Når du er kendt med yoga vil du blot nå til dette stadie hurtigere og trygt kunne overgive dig til bevægelserne, åndedrættet og kroppen. Du vil mærke hvordan kroppen finder til ro i stillingerne og du vil opleve en dyb indre ro.

Og hvad med det der Gongbad – skal jeg i bad??
Gongbadet er en vidunderlig måde at give sig fuldstændig hen i dyb afspænding mens Gongens vibrationer skyller ind over kroppen, bader dig i lydbølger, healer din krop og dit sind. Du skal ikke gøre noget – bare tage imod og tillade dig selv at give slip.

Kom og lad dig guide, slip tankerne, og find ind i den vidunderlige følelse yogaen giver dig.

Jeg glæder mig til at guide dig.
Hav det smukt
Sanni

Du kan læse mere om gongbad på hjemmesiden.

Tid: Kl 09.00 – 13.00
Døren åbnes 20 minutter inden arrangementet

Beklædning: Behageligt tøj som du kan bevæge dig frit i. Medbring gerne sokker og varm bluse så du ikke bliver kold under Yin yogaen og afspænding.

Pris: 400,- inkl. te og let forplejning

Tilmelding er bindende. Skulle du alligevel blive forhindret er du velkommen til at give din plads til en anden, bare lad mig det vide.

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • St. Bededag, 17. maj, fra kl 9 – 13

Assisted Yin Yoga

Jeg er så glad for at jeg nu, efter endt uddannelse, kan tilbyde dig én-til-én Yin Yoga timer.
At blive ført gennem et assisteret Yin Yoga program er en helt speciel oplevelse.
Den totale overgivelse, de dybe stræk, den frigørende og healende effekt det har på kroppen er svær at beskrive med ord. Øvelserne går dybere end ‘bare’ et muskelstræk. Vi arbejder med lange dybe stræk der påvirker bindevævet og aktiverer meridianbanerne i kroppen. Meridianbanerne hvor vi gemmer glemte og gemte minder.

Du kan komme til Assisted Yin Yoga blot for at holde din krop sund og fri for spændinger.
Du kan komme hvis du har oplevet et traume af den ene eller anden slags, der har sat sig som spænding, blokering eller smerte i kroppen.
Hvis du er stresset, har for mange tanker i hovedet, problemer med at sove.
Måske løbetræner du eller dyrker anden sport hvor du ønsker at øge dine præstationer.
Der kan være mange grunde til at give dig selv en time eller to med Assisted Yin Yoga, én eller flere gange om måneden.

Det er muligt at booke én, halvanden eller to timer pr gang. Hvor længe og hvor ofte kommer helt an på hvor du er, fysisk og mentalt.

Mulighed for booking onsdag mellem 10.15 og 15.00 samt fredag mellem 8.30 og 14.00

Se priser og tilmeld mig

Én time 800kr

Halvanden time 1100kr

To timer 1300kr

Køb af tre gange: (10% rabat)

3 x én time (720kr) 2160kr

3 x halvanden time (990kr) 2970kr

3 x to timer (1170kr) 3510kr

Køb af fem gange: (15% rabat)

5 x én time (680kr) 3400kr

5 x halvanden time (935kr) 4675kr

5 x to timer (1105kr) 5525kr

Køb af ti gange: (20% rabat)

10 x én time (640kr) 6400kr

10 x halvanden time (880kr) 8800kr

10 x to timer (1040kr) 10400kr

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping

Yoga lørdag

Ikke flere pladser!

Fordyb dig i yogaen og mærk, hvordan en hel dag i yogaens øvelser og ro vil påvirke både din krop og dit sind. Der vil blive meget stor afveksling mellem øvelserne, du vil nogle steder få pulsen op og sved på panden, og andre tidspunkter får du lov at nyde den totale afspænding, som f.eks yoga-nidraen giver dig.

Læs mere

Programmet ser sådan ud:

Døren er åben fra kl 9.45 så du har tid til en kop te inden vi går igang
10:00 – 12:00 Hatha yoga med yoga-nidra
12:00 – 13:00 Frokostpause
13:00 – 15:00 Yin-yoga
15:30 – 16:30 Gong-bad

Der vil være frugt, nødder, chokolade, eller lign. til den lille sult undervejs, ligesom der også er vand og te. Frokosten skal du selv medbringe.

Mere om Yin Yoga her: Yin Yoga er en smuk praksis som hjælper os med at heale både hjerte og sind. Den giver os mulighed for at vende opmærksomheden indad og bare være stille med det der er og mærke hvad kroppen og sindet fortæller os.
Yin Yoga adskiller sig meget fra andre, mere fysisk krævende, yogaretninger og er derfor et perfekt supplement til en hårdere fysisk yogapraksis.

Ved at praktisere både Yin og Yang yoga skaber du en perfekt balance i dit energisystem og du vil opleve en unik følelse af ro både fysisk og mentalt. Vævet i kroppen reagerer forskellligt på træning. Musklerne har brug for varme og bevægelse for at slippe spænding, hvorimod bindevævet bedst reagerer ved længerevarende stræk som i en Yin Yoga praksis.

Ni gode grunde til at praktisere Yin Yoga:
Yin Yoga øger din fleksibilitet
Du kan praktisere Yin Yoga næsten hvor som helst
Yin fremmer selvkærligheden
Det smelter din stress væk
Yin lærer dig at lytte til dig selv
Det opbygger udholdenhed
Yin er som meditation
Det giver dig mulighed for at frigive selv stærke følelser, både fysisk og psykisk
Yin giver dig en fantastisk efterglød

 • Sverriggårdsvej 1, 9520 Skørping
 • Lørdag d. 30. marts kl. 10:00 – 16:30
 • 549,-

Yoga retreat på Hotel Hvide Klit

Vinteren har så småt sluppet taget i os og foråret står på spring.

Foråret er for mange en tid hvor hjemmet får en ekstra rengøringstur. Den grundige forårsrengøring af skuffer og skabe, tæpperne bliver banket og måske der endda bliver gjort rent bag ovn og køleskab. Huset står funklende rent – klar til at gå foråret og sommeren i møde.

Tænker du nogensinde over, at det er muligt at give kroppen samme ‘omgang’? Muligt at ‘gøre rent’ i kroppen. At højne din energi, at give slip på det du ikke længere har brug for at holde fast i. At slippe spændinger og blokeret energi og fylde krop og sind med ny frisk energi.

Denne weekend kan du forkæle dig selv med masser af vitaliserende yoga.

Du kan give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin øvelser og mærke energien og varmen brede sig i kroppen med de mere fysiske Hatha Yogaøvelser.

Jeg vil gerne invitere dig med til skønne Hotel Hvideklit hvor du i en hel weekend ikke skal andet end at være og pleje dig selv.

Er du til venindehygge, kærestehygge, en weekend med tid til dig, lækker vegansk mad, skøn vitaliserende og frigørende yoga eller trænger du til en pause fra en, måske, travl hverdag så har du her en unik mulighed for en fantastisk weekend på lækket 4-stjernet hotel, kun 650 meter fra havet.

Din krop og dit sind vil blive forkælet med lækker yoga flere gange dagligt, din gane vil fryde sig over køkkenets lækre veganske retter – og jeg lover dig – selv uden kød bliver maven mæt.

Yogaundervisningen vil indeholde mine to favorit yogagrene, Hatha Yoga og Yin Yoga. Derudover vil der være guidet afspænding, meditation og Gongbade.

Tid til ro, fordybelse, selvindsigt.

Tid til bare at være.

Gåture ved stranden.

En god bog.

Tid til at pleje dig selv.

Venindehygge.

Kærestehygge

Program

Fredag

Kl 16:00 – 17:00 Ankomst og check-in
Kl. 17.00 – 19.00 Velkommen og efterfølgende hatha yoga
Kl. 19.00 Middag
Kl. 20.30 – 21.30 Gong-bad

Lørdag
Kl. 07.30 – 09.00 Blid morgenyoga praksis
Kl. 09.00 Morgenmad
Kl 10.00 – 11.00 Gongbad
Kl. 11.00 – 13.00 Pause, egentid
Kl 13.00  Frokost
Kl 14.30 – 17.30 Pause, egentid
Kl. 17.30 – 19.30 Yin yoga
Kl. 19.30  3 retters middag

Søndag
Kl. 08.00 – 09.00 Blid morgenyoga praksis
Kl. 09.00 Morgenmad
Kl 10.30 – 12.00 Yin Yoga
Kl 12.00 – 13.30 Let frokostbuffet

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Tiden mellem undervisning og måltider står til din rådighed. Du kan gå tur ved det smukke Kattegat, strikke, læse, nyde stilheden eller skabe nye bekendtskaber.

Tilmelding og pris

Pris: 3150 kr

Prisen inkluderer flg:

• To overnatninger i dobbeltværelse med helpension. Tillæg ved enkeltværelse 400 kr.

• Sammenlagt hele 10 timers yoga, meditation og gong bad.

• Morgenmad

• Frokostbuffet

• Aftenbuffet (fredag)

• 3-retters menu (lørdag)

• Der serveres kun veganske retter

• Snacks til den lille sult

• Kaffe, te, vand tilgængeligt hele weekenden

Læs mere

Om undervisningen:

Der undervises i både hatha- og yin yoga samt afslappende/afstressende åndedrætsteknikker, afspænding, visualisering og yoga nidra.

Derudover vil du blive guidet gennem meditationer og opleve effekten af gong bade.

Da yogaen rettes til til den enkelte kan alle deltage.

Jeg guider dig blidt og roligt i alle stillinger og da jeg har flere års undervisningserfaring indenfor begge yogaretninger, kan du føle dig i trygge hænder.

Har du større fysiske problemer eller er du af anden grund i tvivl om om kurset er noget for dig, så er du velkommen til at ringe til mig på 2972 5711 til en uforpligtende snak.

Alt hvad du skal bruge til yogaundervisningen er at finde på kurset. Måtter, klodser, tæpper, bånd osv. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget udstyr i stedet.

Vælg behageligt tøj som du kan bevæge dig frit i og en god idé er at medbringe varme sokker og en bluse til afspændingen.

Og så er vi jo kun 650 meter fra vandet, så vandrestøvler og tøj til en gåtur er en god idé at pakke.

Jeg glæder mig til at se dig.

Sanni

 • Hotel Hvide Klit
 • Hvideklitvej 15, 9982 Ålbæk
 • Fredag d. 8/3 – søndag d. 10/3 2019
 • Early Birdie:
 • Tilmeld dig inden d. 15/1 og spar penge!