Hvorfor skal jeg meditere?

Af 15. august 2018 Zen-mind

Hvorfor bruge tid på meditation hver dag?
1. Fordi meditation er den perfekte modvægt til vores alt for travle hverdag. Vi meditere for at få et reelt break fra planlægningen, bekymringerne og den vanvittige fart, vi har på i vores kultur. I meditationen restituerer du hurtigt og bliver klar i hovedet.

2. Det er godt for dig! Undersøgelse efter undersøgelse viser at meditation reducerer stress, sænker blodtryk, booster immunforsvaret og skaber en grundlæggelse følelse af velvære.

3. Meditation kan være temmelig interessant. Vi kan opnå indsigt i vores krop, sind og følelser, blive mere opmærksom på vores vanetænkning og nå mere ind til, hvad der virkelig betyder noget for os.

4. Når du sidder, kommer du i kontakt med både det gode og det besværlige i dit liv, hele spektret af oplevelser. Du lader ting komme og gå og udvikler et balanceret sind, hvor du ikke lader dig rive med.
5. En gammel hund KAN lære nye tricks (måske lige bortset fra min nabos hund!!) Meditation er træning af sindet. I dag ved vi at du bliver, hvad du tænker og i meditationen kan du “re-wire” din hjerne.
Glem talemåden med at du ikke kan ændre dig. Du KAN ændre dine tankemønstre!!

Sid gerne hver dag i 10 – 30 minutter.
Du har adgang til alle mine indtalte meditationer her på Yomino og her kan du også se videoer om meditation.