Børne yogalærer uddannelse

GØR EN VERDEN TIL FORSKEL FOR BØRN OG UNGE – BLIV EXAM. BØRNEYOGALÆRER
Velkommen til LilleYogaHus’ professionelle og populære børneyogauddannelse. Uddannelsen, der tager dig igennem alder 2-16 år, er opdelt i 3 moduler og på mere end 120 timer. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne uddannelse i Skørping.
Uddannelsen er kompetencegivende indenfor en lang række fagområder og henvender sig til alle voksne, der arbejder med børn og unge, samt specialområdet. Forældre har også haft stor glæde af at deltage, og inddrage yogaens mange fordele i familielivet. Med respektive gæstelærere og medundervisere, sikrer vi den højeste kvalitet, professionalisme, samt nyeste research og viden.
Bestående af 3 uafhængige kursusmoduler af 4 dage hver, kan disse tages individuelt alt efter hvilken alders- og målgruppe du arbejder med, og har din interesse.
Med afsæt i den klassiske Hatha Yogas holistiske tilgang til “det hele menneske” og vores sammenhæng med naturens økosystemer, lærer du mere end blot fysiske øvelser og teknikker. Du får forståelse for de overordnede principper bag praksis, samt hvordan du sikrer autenticitet via din egen praksis og “embodyment”. Funktionel anatomi, stressforebyggelse, sanseintegration, sundhedsfremme – samt terapeutiske applikationer om selvregulering for specialområdet, er kernen i undervisningen.
Undervisningen er praksisnær med blanding af relevant teori, filosofi. Herunder en kombination af gruppeøvelser, diskussion, observation, egen praktik, videopræsentationer, power points samt teori og relevante indslag. Dagen indledes som regel med yoga og meditation i børne- kontra voksenhøjde og afrundes med Yoga Nidra, der betragtes som hjertet i yoga.
Vi vægter den adaptive tanke, at hvert barn er unikt, samt hvordan vi kan hjælpe det enkelte barn/teen finde mere ro indeni, i sociale relationer samt i verden. Dette i dyb respekt for yogaens rødder og tradition samt de lærere vi har fået viden og undervisning af.

Der er ingen større belønning og glæde, end når det lykkes at tænde lyset i børns øjne og styrke dem til at opnå egne indsigter og skabe sunde vaner og strategier for livet, hvilket uddannelsen giver redskaber til.
Hovedlærer på uddannelsen i Skørping er Maiken Gesche Nickel –i samarbejde med Malene Holmberg Brandt. Uddannelsen er udviklet af pionér Emmamaria Padma Vincentz, grundlægger af Lille YogaHus og passioneret omkring at udbrede børneyoga til børn, unge, familier, institutioner og skoler.
Vi er beærede over, at uddanne dygtige undervisere til at udbrede yoga og meditations vigtige budskab i børnehøjde. Velkommen til!

Tilmeld mig modul 1 September '22 Tilmeld mig modul 1 September '22

Tilmeld mig modul 2 datoer kommer Tilmeld mig modul 2 datoer kommer

Tilmeld mig modul 3 datoer kommer Tilmeld mig modul 3 datoer kommer

Eksamen Eksamen

Deltagelse

Børneyogalæreruddannelsen består af 3 uafhængige kursusmoduler af 4 dage hver. Disse kan tages individuelt – eller samlet som en hel uddannelse.

MODUL 1 – 33 TIMER
LEGENDE YOGA FOR TUMBLING – 0. KLASSE (2 – 6 år samt familier)
Børn i denne alder er nysgerrige, sanser og oplever med hele kroppen og lærer via bevægelse. Fokus er
derfor på en legende tilgang, hvor yogaens aspekter præsenteres via kreative elementer, artistiske udtryk,
historier, lege og forenklede fysiske øvelser (asanas). Hos Lille Yoga Hus flettes yogafilosofi med kognitive,
sansemotoriske, emotionelle og sociale læringsprocesser, hvor vi retter fokus på at skabe trygge og
nærende rammer til at vokse og gro – for alle børn.

MODUL 2 – 33 TIMER
”DET HELE BARN”- FOR SKOLEBØRN/TWEENS (7-11 år) & BØRN MED SÆRLIGE BEHOV
Overgangen fra børnehave til skole er en af de første store milepæle i barnets udvikling. Det er en alder,
hvor børns bevidsthedsniveau og impulskontrol langsomt øges, men også en overgang som kræver nye
færdigheder og præstationer. Yoga kan hjælpe og støtte børns koncentrationsevne, forebygge stress,
afhjælpe nervøsitet samt styrke sunde vaner, selvtillid, selvomsorg, empati og sociale kompetencer.
I denne alder begynder vi at ”øve” yoga med børnene og dermed en god og sikker kropsholdning.

MODUL 3 – 33 TIMER
”AT FINDE RO I ORKANENS ØJE” – YOGA FOR TWEENS/TEENAGERE (12-16 ÅR)
Unge i denne alder undergår en stor udvikling både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Teens vil opleve øgede krav både fagligt og personligt, og omverdenens mange stressorer kan virke uoverskuelige i takt med, at de skal forholde sig til flere og flere samfundsmæssige aspekter og et digitalt inferno 24/7. Der er stort behov for venskaber, det at ’høre til’ og blive accepteret samt øget fokus på krop og udseende. På modulet vil du lære, hvordan man øver og praktiserer yoga med denne aldersgruppe og introducerer yoga som en del af den gængse livsstil.

Mød AorahSafiah (tidl. Sanni)

Yderligere information om denne yogalæreruddannelse

Alle moduler kan tages individuelt og dermed uafhængigt af hinanden, samt i den rækkefølge du måtte ønske. Du modtager et deltagerbevis efter hvert modul, når der er 100% mødedeltagelse.
Efter hvert modul, er der tid til at integrere og omsætte det, du har lært. Det er også her, vi opfordrer alle til at undervise og netværke, hvilket du vil opleve er uhyre værdifuldt under og efter modulerne.
Når du har taget alle tre moduler kan du tilmelde dig de afsluttende opgaver, og blive eksamineret og certificeret børneyogalærer.

Undervisningslokalet er lyst og indbydende, med den skønneste yogaenergi.

Yogamåtte, tæppe og pølle/pude, yogablokke og bælter kan lånes i lokalet.

Der er selvfølgelig te på kanden, men grundet Covid-19 er der ingen anden forplejning.
Frokost og snacks medbringer du selv.

Der er både køleskab og mikroovn. Der er glas og tallerkner samt bestik til rådighed. Efter endt frokost og sidst på dagen hjælper vi selvfølgelig hinanden med at rydde væk så lokalet efterlades rent og ryddeligt.

Uddannelsen er åben for alle undervisere, fagpersoner, terapeuter og private med lyst til at lege, mod på at dele og lade sig inspirere, tålmodighed til at lære, vilje til egen udvikling og høj personlig integritet. Har du allerede undervist børn i yoga, vil du blive bekræftet i din viden og lære nye tilgange og redskaber.

Vi anbefaler du har minimums 2 års erfaring fra egen yogapraksis eller lignende.  Yoga er en erfaringsbaseret videnskab, som formidles bedst, når vi selv har kropsliggjort og erfaret det. Egen praksis betyder du har gået eller går til yoga/meditation/mindfulness. Det kan være online, i yogastudier, fitness – aftenskoler eller andet. Dette tilsikrer et større fagligt forståelsesniveau og dybde under uddannelsen.

Har du anden erhvervsmæssig erfaring indenfor børneområdet, undervisning, pleje, rådgivning af børn, unge og familier, kan dette også tælle.  Ring og få en snak med os herom så vi sikrer at forventninger afstemmes.

Alle moduler kan tages som uafhængige kursusmoduler af 4 dage hver.
Modul 1 1.-2.-3.-4. september 2022
Modul 2 Datoer kommer snarest
Modul 3 Datoer kommer snarest

Torsdage 9.00-18.30
Fredage 10.00-20.00
Lørdage 9.00-18.30
Søndage 9.00-17.30

AorahSafiah (tidligere Sanni) og Center For Yoga og Mindfulness udbyder denne uddannelse i samarbejde med LilleYogaHus. Maiken Gesche Nickel og Malene Holmberg Brandt er undervisere på børneyogalæreruddannelsen, som er udviklet af Emmamaria Padma Vincent fra LilleYogaHus.

Mød AorahSafiah her

Pris: 6000,-

Pr. modul kr. 6.000,-

Eksaminationsprocessen, efter deltagelse på tre moduler, tilmeldes og betales særskilt – og koster kr. 900,-.