Mød din yogaunderviser

Om AorahSafiah

(Tidl. Sanni)

Jeg er uddannet Hatha yogalærer på Yogaskolen i Herskind. En spændende og meget dybdegående uddannelse over to år med over 550 timers teacher training. Mine skønne undervisere er nu begge pensionerede og uddannelsen findes ikke længere. Det var en uddannelse, der på mange måder ændrede mit liv. Fra da af har hele mit arbejdsliv drejet sig om yoga.

Et års tid efter jeg afsluttede min uddannelse som Hatha Yogalærer hørte jeg om Yin Yoga og det blev starten på en uddannelse inden for denne smukke disciplin. Her er jeg uddannet af Joe Barnett og har fulgt hans teacher training som en overbygning på min første uddannelse og efterfølgende også Assisted Yin Yoga Teacher Traning. Dette har for mig vist sig at være en skøn kombination af to yogaretninger som på den mest fantastiske måde komplimenterer hinanden.

Jeg underviser pt.en række faste ugentlige hold i egne lokaler. Afvikler nu selv både Hatha- og Yin- Yogauddannelse, diverse en-dags arrangementer med både skøn yoga og de mast fantastiske Gong Sound-baths.

 

Om Tina

Jeg har praktiseret yoga i min hverdag de sidste 20 år. Er i 2006 certificeret eksamineret yogalærer ved Dansk yoga i Århus 850 timers uddannelse i Hatha yoga, Har senere været censor på denne uddannelse. 2015 Certificeret eksamineret 400 timers, Dynamic yoga teacher, ved Windfire yoga training school by Godfrey Devereux. En meget blid meditativ yoga form, hvor der sikkert og blidt gennem gentagende bevægelser bliver guidet ind i stillingerne ud fra hvad eleven kan mærke, sanse og fornemme i kroppen og derved lytte til kroppen, og respondere på det, frem for at presse kroppen ind i stillingerne. Jeg har haft fornøjelsen af at være censor på Sanni´s yogalæreruddannelse siden den startede op. Jeg underviser til dagligt i yogahuset i Aalborg, hos Fokus-folkeoplysning. På mine hold kan alle være med du behøver ikke at være super smidig, men der er risiko for at blive det.

Om Malene

Jeg er uddannet Hatha yogalærer hos Sanni Bjerre og er virkelig glad for at være Center for Yoga og Mindfulness nye yogalærer på morgen- og formiddagsholdene.

Yoga og meditation har fyldt en stor del af min hverdag de sidste mange år. Jeg er b.la. uddannet børneyogalærer og har haft stor glæde af at undervise børn og familier tidligere. Jeg har en årrække været udgiver af magasinet Prana /Prana Yoga. Jeg har stor interesse for yoga filosofi og har en + 800 timers uddannelse i esoterisk healing, som jeg b.la. vil gøre brug af, på det nye afspændings- og lydhealingshold hver tirsdag morgen.

Yogaen giver mig ro og overskud – og er med til at gøre mig til den bedst mulige version af mig. Jeg elsker at undervise og glæder mig rigtig meget til at dele yogaens gaver med endnu flere.