Vinyasa-yoga

Hvad er Vinyasa-yoga?

Vinyasa er en meget smuk og dynamisk yogaform, hvor vi kæder de klassiske yogastillinger sammen til sekvenser af glidende bevægelser. Vinyasa yoga kaldes også Power yoga eller Flow yoga og der lægges vægt på både stillinger og overgangene mellem stillingerne.

Åndedræt og bevægelser koordineres og du får mulighed for at arbejde meditativt og koncentreret, mens du nænsomt og blidt guides igennem timen.
Din styrke, stabilitet og fleksibilitet udfordres og du vil opleve, at du efterhånden bliver stærkere og smidigere i både krop og sind.

 

Tider og priser nuværende sæson

Torsdag 6.20 – 7.20 Start d. 25/4. 7 gange. Til og med uge 25 undtaget uge 19 og 22. Pris: 511,-

Fredag 8.15-9.45 Start Start d. 26/4. 6 gange. Til og med uge 25 undtaget uge 20, 21 og 22. Pris: 540,-

Sommer Vinyasa

Forår 19-1

Tider og priser efterårssæson 19-2

Tirsdag: Start 20. august. Slut 10. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.  Pris: 1440,-

Torsdag: Start 22. august. Slut 12. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.  Pris: 1168,-

Fredag: Start 23. august. Slut 13. december. (Undtaget Uge 42) 16 gange.  Pris: 1440,-

Underviser

Bettina Friis Jakobsen

Indholdet

Sekvenserne skifter fra gang til gang, så du vil opleve en anderledes og afvekslende undervisning med variationer i de forskellige flows, dette er med til at øge din koncentration og det gør dig i stand til at være til stede her og nu.

En Vinyasa yoga time starter med en kort grounding og afspænding, mens vi ligger, sidder eller står og afsluttes altid i savasana (liggende), hvor alle asanas (stillinger)og indtryk fra timen samles og integreres i kroppen med mærkbar effekt. Undervejs møder vi både flows, længere stræk og vi kommer omkring de kendte klassiske solhilsner med forskellige variationer.

Yogafilosofien inddrages helt naturligt i et hverdagsperspektiv og minder os om, at yoga både kan foregå på måtten og i alle andre daglige aktiviteter. Vi giver slip på spændinger og det der ikke tjener os mere mentalt.

Du får ro i krop og sind, en følelse af selvkontrol og så går du fra timen med et smil på læben og ny energi.